Electrolux ESI5205LOX, mașină de spălat vase semi-incorporabilă

Mașina de spălat vase din imagine nu se incorporează complet, adică panoul de control va fi vizibil tot timpul și are un finisaj elegant – inox. Este vorba de Electrolux ESI5205LOX care este model performant și destul de încăpător. Vorbim de un aparat destul de mare, adică are o lățime de 60 cm și o capacitate de încărcare de 13 seturi. Capacitatea mașinii diferă de la un model la altul deoarece coșurile au un design diferit.

Se adresează celor care vor un ajutor în bucătărie și nu mai trebuie să petreceți atât de mult timp spălând vase. Bineînțeles, nu o veți folosi pentru 1-2 vase sau câteva tacâmuri.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este unul mecanic și poate că nu vă deranjează acest tip de control. Interfața este simplă și aveți puține butoane: pentru selectare program, pornire și amânare pornire. În partea dreaptă mai sunt și indicatori luminoși care arată etapa programului, pentru a vă face o idee cât ar mai fi până la final.

Acesta nu este un model Slim, adică nu are o lățime de 45 cm, însă poate că nici nu vă doriți un astfel de model pentru că sunt momente când se adună destul de multe vase. În același preț, puteți opta și pentru o mașină complet incorporabilă.

Păreri pro și contra

Are o clasă energetică bună, adică la 100 de spălări consumul este 104 kWh. O mașină mare ca aceasta are un interior ajustabil pentru a face loc diverselor articole. Tehnologiile nu lipsesc nici pe aceasta, adică vedem uscare cu Air Dry (ușa este deschisă la final pentru a lăsa aerul natural să pătrundă în interior). Aveți un program rapid pentru mai puține vase și care nu sunt atât de murdare, iar durata sa fiind de numai 30 minute. Se poate seta să amânați pornirea cu câteva ore (până la 3 ore) dacă nu aveți timp pentru mașină.

Este diferă de restul și poate că sunteți un utilizator pretențios, poate că nu vă interesează foarte mult brandul. Electrolux ESI5205LOX nu are control digital, astfel că nu este prezent un afișaj LED cu timpul rămas.

Te-ar mai putea interesa