Electrolux ESI4621LOX, maşină de spălat vase pentru 9 seturi

Electrolux ESI4621LOX este un electrocasnic semi-incorporabil pentru persoanele interesate de o maşină de spălat vase. Dimensiunile sale nu sunt deloc mari, spre exemplu lăţimea e de 45 cm (din această cauză e considerat ca fiind un aparat slim), iar restul dimensiunilor sunt 82×57 îxa cm.

Un astfel de aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe parcursul utilizării vom recupera din bani prim facturi mai mici la curent. Consumul anual e de 197 kWh, iar per ciclu de spălare e de 0,66 kWh.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux ESI4621LOX e una cu o capacitate de 9 seturi aşa încât să poată spăla o cantitate mare de vase.
Dimensiunile sunt compacte însă recomand citirea schemei de instalare pentru ca totul să iasă perfect. Aceasta e disponibilă în manualul de utilizare cât şi pe site-ul producătorului.
Face parte din gama RealLife care presupune că aveţi suficient spaţiu pentru vesela de zi cu zi.
Nivelul de zgomot e unul redus de 44 decibeli aşa încât să nu fiţi deranjaţi de zgomot în timpul spălării.
Este un aparat versatil cu 6 programe şi 4 temperaturi. Mai exact are AutoFlex 45-70, Eco 50, Flexiwash, Pahare 45, QuickPlus 60 şi Intensiv 70.
Dacă pe timp de noapte aveţi alt preţ pentru electricitate atunci s-ar putea utiliza pornirea întârziată care poate fi programată între 1-24 ore.
Aspectiv acest aparat e unul de culoare inox aşa încât să se integreze perfect în decor, iar panoul de comandă e poziţionat aşa încât să fie uşor accesibil.

Aparatul acesta se va dovedi deosebit de util pentru persoanele interesate de ceva calitativ. Are o fiabilitate foarte bună, iar un exemplu e motorul garantat la 10 ani. În general motoarele de pe astfel de aparate nu cedau niciodată, nici după 20 de ani.
E o tendinţă ca Fuzzy Logic să fie instalat şi pe astfel de aparate, iar în cazul acestuia e un senzor pentru gradul de murdărie. Spălara va fi în funcţe de acesta… iar din această cauză se vor vedea economii de timp.