Electrolux ESI4621LOX, maşină de spălat vase pentru 9 seturi

Electrolux ESI4621LOX este un electrocasnic semi-incorporabil pentru persoanele interesate de o maşină de spălat vase. Dimensiunile sale nu sunt deloc mari, spre exemplu lăţimea e de 45 cm (din această cauză e considerat ca fiind un aparat slim), iar restul dimensiunilor sunt 82×57 îxa cm.

Un astfel de aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe parcursul utilizării vom recupera din bani prim facturi mai mici la curent. Consumul anual e de 197 kWh, iar per ciclu de spălare e de 0,66 kWh.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux ESI4621LOX e una cu o capacitate de 9 seturi aşa încât să poată spăla o cantitate mare de vase.
Dimensiunile sunt compacte însă recomand citirea schemei de instalare pentru ca totul să iasă perfect. Aceasta e disponibilă în manualul de utilizare cât şi pe site-ul producătorului.
Face parte din gama RealLife care presupune că aveţi suficient spaţiu pentru vesela de zi cu zi.
Nivelul de zgomot e unul redus de 44 decibeli aşa încât să nu fiţi deranjaţi de zgomot în timpul spălării.
Este un aparat versatil cu 6 programe şi 4 temperaturi. Mai exact are AutoFlex 45-70, Eco 50, Flexiwash, Pahare 45, QuickPlus 60 şi Intensiv 70.
Dacă pe timp de noapte aveţi alt preţ pentru electricitate atunci s-ar putea utiliza pornirea întârziată care poate fi programată între 1-24 ore.
Aspectiv acest aparat e unul de culoare inox aşa încât să se integreze perfect în decor, iar panoul de comandă e poziţionat aşa încât să fie uşor accesibil.

Aparatul acesta se va dovedi deosebit de util pentru persoanele interesate de ceva calitativ. Are o fiabilitate foarte bună, iar un exemplu e motorul garantat la 10 ani. În general motoarele de pe astfel de aparate nu cedau niciodată, nici după 20 de ani.
E o tendinţă ca Fuzzy Logic să fie instalat şi pe astfel de aparate, iar în cazul acestuia e un senzor pentru gradul de murdărie. Spălara va fi în funcţe de acesta… iar din această cauză se vor vedea economii de timp.

Te-ar mai putea interesa