Electrolux ESI4201LOX, model parţial incorporabil

Electrolux ESI4201LOX e o maşină de spălat vase pentru cei interesaţi de ceva economic (cu clasa A+ de eficienţă energetică). E un model parţial incorporabil cu performanţe medii întrucât poate spăla 9 seturi care reprezintă o capacitate medie.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi funcţional. Din imaginea alăturată puteţi vedea că are un panou de comandă cu puţine butoane şi cu un ecran măricel-


Păreri pro şi contra

Din fericire modelul Electrolux ESI4201LOX e unul slim deoarece lăţimea e de 45cm. Dimensiunile aparatului sunt 82x45x55 ÎxlxA cm.
Consumul energetic e unul care nu e deloc mare, mai exact vorbim despre 222 kWh pe an cu un consum per ciclu de spălare de 0,77 kWh. Având motor Inverter consumă puţin curent şi are clasa A+ de eficienţă energetică.
Consumul de apă nu e nici el unul prea mare deoarece vorbim despre 9,5 litri per ciclu şi 2775 litri pe an… cu aproximaţie.
Nu e una aparat zgomotos deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 49 decibeli care e mult inferior unei maşini de spălat rufe.
Există şi program rapid de 30 minute şi cu acesta puteţi spăla vase puţin folosite/puţin murdare.
Alte programe, dintre cele 5 ar fi, programul intensiv, eco clean, rapid şi clătire.
O facilitate foarte utilă este senzorul de încărcare. Cu ajutorul acestuia aparatul îşi adaptează resursele aşa încât să spele cât mai eficient energetic.
Având un cablu de 1,5 metri trebuie să poziţionaţi aparatul în vecinătatea unei prize şi a unei surse de apă.

Dacă vă interesează o maşină de spălat vase premium atunci aceasta ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Electrolux se poate spune că e unul european cu sediul localizat în Suedia. E oarecum un sub-brand al Whirlpool şi de aceea primim un produs cu fiabilitate excelentă.
E un produs cu fiabilitate bună deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.