Electrolux ESG62300SX, model slim pentru 9 seturi

Electrolux ESG62300SX e o mașină de spălat rufe modernă pentru acele persoane care vor ceva modic ca mărime și capacitate. Mai exact e un model de dimensiuni compacte cu o capacitate de 9 seturi.
Aparatul se va dovedi suficient pentru o familie de 3-4 persoane care mănâncă des acasă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care vine de la un producător cunoscut localizat în Suedia. Despre Electrolux mai trebuie scris că e numărul 2 la nivel mondial, acest lucru fiind datorat calității excepționale ale produselor sale.

Păreri pro și contra

Această mașină Electrolux ESG62300SX e una cu mai multe atuuri, iar printre acestea principalele sunt următoarele:
– Are niște dimensiuni compacte, motiv pentru care este considerat ca fiind un aparat slim. Discutăm despre niște dimensiuni de 85x45x62 îxlxa cm.
– Eficiența energetică a aparatului e una superioară, fiind vorba despre clasa D. Consumul energetic la 100 spălări e de 63 kWh. Iar, per ciclu are un consum de apă de circa 9,9 litri.
– Aspectul e unul plăcut, fiind vorba despre un aparat de culoare inox cu un panou de comandă ușor de folosit (tip mecanic).
– Precum în cazul altor modele moderne și acesta vine cu motor tip inverter. După cum am mai scris de multe ori, avantajele unui astfel de motor sunt multiple printre care silențiozitatea, nivelul de zgomot scăzut și durabilitatea.
Din păcate nu e un aparat care să fie smart, adică nu se poate interacționa cu el prin intermediul unui telefon smart.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să poată spăla vase indiferent în ce stare e mâncarea de pe ele. Spre exemplu, dacă vreți să igienizați vasele se poate folosi funcția Extra Hygiene care spală la 69 grade.

Te-ar mai putea interesa