Electrolux ESG62300SW, 5 motive pentru care ai alege-o

Electrolux ESG62300SW e un aparat din categoria mașinilor de spălat vase, iar față de alte modele se evidențiază cu faptul că compactă și că poate să spăla o cantitate medie de vase.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un panou de comandă modern și simplu de utilizat.
Chiar și de la distanță se poate observa că acest aparat e unul premiu și că Electrolux nu e degeaba pe loc fruntaș (locul 2 mondial la producția de electrocasnice).

Păreri pro și contra

Mașina ESG62300SW de la Electrolux e una cu mai multe lucruri utile, iar eu am să le menționez pe cele mai importante (întrucât acestea ar fi principalele 5 motive pentru care cineva s-ar orienta înspre ea):
1. Eficiența energetică D cu un consum energetic de 63 kWh la 100 spălări.
2. Dimensiunile compacte de 85x45x62 îxlxa cm. Din această cauză aparatul e considerat ca fiind unul slim.
3. Vasele sunt spălate perfect deoarece are caracteristica Satellite Clean. Aceasta presupune că aparatul are un braț care schimbă unghiurile de pulverizare pentru rezultate perfecte de spălare.
4. Motorul e unul avansat, fiind vorba despre unul tip inverter.
5. Beneficiază de Air Dry, adică de acea facilitate care presupune că la sfârșitul programului aparatul deschide puțin ușa pentru a facilita uscarea cu aer (în mod natural).
De asemenea trebuie să țineți cont de faptul că acest model nu are facilități smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un electrocasnic de îndelungă folosință.
Despre Electrolux trebuie să vă reamintesc că e un producător de top care produce electrocasnice în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa