Electrolux ESF9500LOX, model cu 14 seturi şi motor inverter

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat care să poată spăla o cantitate mare de vase atunci modelul Electrolux ESF9500LOX ar fi recomandarea mea. Poate spăla până în 14 seturi cu un consum redus de electricitate deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual. Din poza de alături puteţi vedea că are un panou de comandă uşor vizibil, iar încastrarea e una standard. Despre controlul aparatului trebuie spus că e unul cu touch, afişajul fiind digital.
Din poză se poate observa şi faptul că are culoare inox, iar acest lucru face ca aparatul să se integreze perfect în bucătăria dvs, indiferent de culoarea preţilor ori a mobilei.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Electrolux ESF9500LOX e una care dispune de nişte dimensiuni ok de 85x60x62 ÎxlxA în cm. Iar cablul de alimentare e unul cu o lungime ok de 1,5 metri.
Legat de consumul de curent trebuie ştiut că e unul minim de 266 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică. Nici consumul de apă nu e unul prea mare, fiind vorba despre 2940 litri pe an.
Probabil vă preocupă şi nivelul de zgomot, iar din cauza aceasta trebuie să ştiţi că vorbim despre 44 decibeli. Nu este un nivel de zgomot deranjant, fiind mult inferior unei maşini de spălat rufe.
Precum la maşinile de spălat haine şi acest model are ceva similar Fuzzy Logic numit Sensr Control care presupune că aparatul vine cu senzor care detectează nivelul de murdărie şi în felul acesta reglează consumul de apă. De asemenea această funcţie detectează şi nivelul de încărcare şi reglează şi alţi parametrii.

Un astfel de aparat e perfect pentru acasă în cazul în care vă doriţi ceva accesibil ca preţ, economic şi care să poată spăla o cantitate mare.

Te-ar mai putea interesa