Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ESF8635ROX, mașină de spălat vase argintie

Electrolux ESF8635ROX e o mașină de spălat cu încărcare generoasă – 15 seturi, și nu sunt multe modele ca aceasta. Un aparat atât de avansat are și un panou de control mai special, adică sunt prezente doar taste touch. Chiar dacă vă poate depăși bugetul, veți observa că are cel mai mic consum de energie de pe piață pentru dimensiunile sale, motiv pentru care are clasa A+++. Pot spune că e vorba de un aparat de top care e perfect pentru o familie mai numeroasă deoarece veți putea spăla toate vasele dintr-o zi și programele sunt scurte.

Interiorul e bine organizat și se vede din imaginile de prezentare, iar ca un plus aveți suport pentru pahare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Coșurile sale permit o încărcare ceva mai generoasă a aparatului și cuva sa e una de tip XXL. Acest lucru e vizibil din poza de sus și nu mai trebuie să spălați de două ori pe zi, ci o singură dată. Se poate ajusta durata programului cu TimeManager, fără a sări peste etape și e ideal dacă vasele nu sunt atât de murdare. Sunt multe motive pentru a o alege, iar singurul dezavantaj e acela că nu e accesibilă.

Păreri pro și contra

E mult mai încăpătoare decât o variantă clasică de 13 seturi care are aceleași dimensiuni și sunt puțini producători care le oferă. Se laudă cu un consum redus de resurse, astfel că are cele mai bune clase de eficiență. E vorba de seria RealiLife care asigură cele mai bune rezultate indiferent ce articole veți pune în ea – pahare, farfurii, tacâmuri, cratițe, tăvi etc. Mai precis, are și un sistem de pulverizare a apei foarte avansat care nu-l veți vedea la modelele accesibile. Încărcătura e uscată perfect cu tehnologie AirDry și aceasta folosește foarte puțină energie.

Electrolux ESF8635ROX e o variantă cu design standard și se observă ușor acest lucru pentru că panoul de control e vizibil și aveți un mâner sub el. Cele incorporabile au nevoie de un panou pe ușă pentru că nu sunt așa de vizibile sau chiar deloc (cele complet incorporabile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu