Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux Real Life XXL ESF66070XR, mașina spălat vase

Mașina de spălat vase Electrolux Real Life XXL ESF66070XR e una cu o capacitate de 12 seturi, vine cu 5 programe, clasa A+, ecran LCD, are o lățime de 60 cm și finisaj pe culoarea inox. Deci e vorba de un model premium cu un preț corespunzător, însă nu e unul care poate fi incorporat. Chiar și design-ul e unul modern și care cu siguranță vă place deoarece va da un plus de eleganță încăperii unde doriți să o puneți. Chiar dacă poate spăla multe vase, dimensiunile sale sunt aceleași ca ale unei mașini obișnuite și deci aveți suficiente motive pentru care acesta să fie următoarea mașină (în caz că mai aveți una și nu e prea eficientă). Dacă nu ați mai avut o astfel de mașină, nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe deoarece e dotată cu puține butoane iar tehnologiile fac restul. Electrolux ESF66070XR are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Alegerea programului

Specificații tehnice

După cum am zis și sus, are un volum de 12 seturi care înseamnă o mulțime de tacâmuri și farfurii. Pe partea de eficiență Electrolux ESF66070XR stă mai mult decât bine cu: eficiență energetică A+, la spălare A și la uscare A. Deci pe lângă faptul că le spală, le și uscă, motiv pentru care poate fi de folos pentru persoanele foarte ocupate. E evident faptul că dispune de un control electronic în special că are un ecran LCD. Vine cu 5 programe de spălare: intensiv, eco, rapid, bio și auto. Deasemenea se poate ajusta temperatura (4 trepte de temperatură). E dotată și cu câteva tehnologii care îmbunătățesc eficiența sa: Dry Tech, SensorControl și FlexiSpray Satellite.

Pe acel panou de comandă veți găsi: butonul pentru amânarea pornirii, indicator pentru sare și unul pentru terminare program. Alături de această mașină Electrolux ESF66070XR veți primi un cos pentru tacâmuri, suport pentru pahare și compartiment pentru sare. Consumul său energetic e destul de impresionant și același lucru aș putea spune despre nivelul de zgomot care ajunge doar la 49 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: finisaj inox anti-amprentă, senzor care detectează automat nivelul de murdări și reglează nivelul apei, arată foarte bine, eficiență A+ etc.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Electrolux Real Life XXL ESF66070XR e o mașină de spălat vase performantă datorită caracteristicilor sale speciale care nu pot fi găsite la oricare alt model, motiv pentru care nu consider că are un preț prea mare. Am pus și o prezentare a sa:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu