Electrolux ESF6511LOX, mașină spălat vase

Pentru cei care nu vor să mai piardă timpul cu sarcini inutile recomand mașina de spălat vase Electrolux ESF6511LOX. E un produs de excepție care poate spăla până în 12 seturi de vase cu ajutorul a 6 programe. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji legate de consumul de curent deoarece e un model clasa A+, ceea ce se traduce printr-o eficiență energetică deosebită.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat cu un nivel de zgomot scăzut (47 decibeli) și care are un consum mic de resurse.
Pentru a-ți face mai bine o părere am pus alături o poză cu acest aparat. Și, la finalul articolului e un clip video în care vezi și mai bine aparatul.

Mașina
Mașina

Modelul acesta e unul care oferă posibilitatea spălării până în 12 seturi de vase. Iar, dacă dorești să faci economie de apă și curent atunci poți apela la programe de genul cel bio ori cel quick plus. Pentru vasele mai încărcate e bine să alegi un program cum e cel intensiv.
Nu e vorba despre un model incorporabil, însă lățimea de 60 centimetri te va ajuta să o poți pune fără probleme acolo unde dorești.

Pro achiziția mașinii acesteia ar fi ușurința în utilizare, că te ajută să economisești bani (având eficiență energetică A+) și că te scutește de lucruri care nu-ți plac (unele persoane nu vor să spele vasele). Programul rapid de 30 de minute te ajută să speli rapid vasele, iar cel mai important lucru e că vasele vor fi mai curate decât dacă le-ai fi spălat manual. (Dacă o să cumperi acest aparat pentru un local atunci o să vezi că angajații nu vor pierde timp prețios cu spălatul și își vor îndrepta atenția înspre clienți.)

De final pot zice despre modelul acesta că ar fi bun pentru acasă, dar și pentru o pensiune. Clienții vor aprecia vasele spălate foarte bine care arată ca noi.
Am pus alături un clip pentru ca tu să poți vedea cum arată. Știu că e un clip în maghiară, dar esențial e să vezi cum se prezintă aparatul.

Te-ar mai putea interesa