Electrolux ESF6511LOW, mașină de spălat vase 12 seturi

Electrolux ESF6511LOW e un aparat foarte util pentru bucătăria voastră deoarece are o capacitate de 12 seturi, un consum redus, un design deosebit și o fiabilitate ridicată. Arată bine chiar și pe alb, iar controlul digital e ușor de accesat deoarece e așezat frontal și puteți chiar supraveghea programul de spălare cu acel ecran digital. Poate fi o alegere bună dacă aveți o familie mare și vreți să spălați vesele pentru întreaga zi (pentru mai multe mese). Acest brand e cunoscut și pentru că oferă aparate electrocasnice elegante și eficiente, de aceea nu prea sunt multe motive pentru care să nu alegeți acest model.

Prețul său mi se pare atractiv iar dacă pentru voi vi se pare prea mare, alegeți o mașină cu capacitate de 9 seturi sau una compactă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Aceasta are o capacitate de 12 seturi adică poate spăla cât pentru 12 persoane dacă ținem cont doar de o masă. Bineînțeles, puteți introduce și piesele unui robot (accesoriile). Clasele de eficiență sunt: A+ la energie, A la spălare și A la uscare. Se poate observa acel control de tip digital după acel ecran LCD generos. Setările alese pot fi observate ușor.

Are tate programele de spălare clasice, senzori, 4 nivele de temperatură, uscare activă cu recondensare, programare întârziată etc. Consumul de apă și energie e scăzut – 11 litri la ciclu de spălare și 1.03 kW/ciclu de spălare (cel anual e evident, adică 290 kW). Are și caracteristici speciale ca: coș superior FlexiLift, coș cu raft superior pentru căni rabatabil și coș parte inferioară cu 2 rânduri de suporți rabatabili. Nu e chiar silențioasă în timpul funcționării dar nu va fi pornită toată ziua.

Plusuri: eficiență energetică, rezultate pe măsură, control electronic, design plăcut și performanțe ridicate.
Minusuri: nu prea are.

Electrolux ESF6511LOW nu e singurul model cu capacitate de 12 seturi, iar un set incluse o mulțime de tipuri de farfurii, tacâmuri și altele. Dacă nu aveți loc pentru un așa aparat, alegeți unul incorporabil care are performanțe similare și nu ocupă spațiu (e nevoie doar de un mobilier corespunzător pentru incorporare). Există variante care pot fi puse sub blat în special dacă corespunde înălțimea.

Te-ar mai putea interesa