Electrolux ESF63021

Maşina de spălat vase Electrolux ESF63021 e un aparat electrocasnic util pentru orice gospodină şi care vine cu dotări precum: 12 seturi, 5 programe, ecran digital LED şi eficienţă energetică A. Chiar dacă nu aţi mai avut un asemenea electrocasnic, selectarea programelor se face prin rotirea butonului din partea dreaptă (exact ca la maşinile de spălat). Pe lângă eficienţa energetică A, aceasta a primit şi eficienţă la curăţare şi uscare. O caracterisitică care mi s-a părut foarte interesantă a fost atenţionarea prin două luminiţe că nivelul de sare şi agent de clătire e foarte scăzut. Astfel că veţi şti de fiecare dată când trebuie să aprovizionaţi cu sare şi agent de clătire. Ar mai fi multe de spus despre această maşină de spălat vase (programul special de spălare Hinse&Hold) şi cât de uşor poate fi folosită. Există şi câteva alternative numai că acelea sunt ceva mai scumpe şi nu prea văd de ce să daţi bani în plus. ESF63021 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
De aproape

Specificații tehnice

Electrolux ESF63021 are o capacitate de 12 seturi şi următoarele clase de eficienţă: energetică A, curăţare A şi uscare A. Deci să zicem să are un raport eficienţă/preţ decent. Vine cu 5 programe de spălare (70 de grade, 60 de grade, 50 de grade, normal 65 de grade şi pauză) şi 4 temperaturi. În partea frontală sus veţi vedea un buton pentru alegerea programului, nişte indicatori pentru alimentare (sare, terminare program şi agent de clătire), ecran LED etc. În cazul acestor aparate, uscarea se face prin recondensare.

Odată cu achiziţia acestui aparat veţi primii şi nişte accesorii: coş pentru tacâmuri, coş reglabil înălţime, suport pahare şi suport sare. Pe partea de consum stă foarte bine cu: 4200 litrii de apă anual, 1.08 kW la un program standard şi 311 kW energie pe an. E destul de silenţioasă în timpul funcţionării – 49 dB. Nu ocupă mai mult spaţiu decât o maşină pentru spălat rufe (pentru a fi depozitată are nevoie de un spaţiu de 60 pe 60 cm).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: silenţioasă, funcțională, uşor de folosit (chiar şi fără consultarea manualului de utilizare), realizată din materiale de bună calitate și e eficientă.

Minusuri: clasa de eficienţă energetică putea fi mai bună (măcar un A+).

Concluzie

Acest model Electrolux ESF63021 e foarte util atunci când nu aveți de spălat multe vase sau pur și simplu nu aveți timp pentru ele.

Te-ar mai putea interesa