Electrolux ESF6211LOW, mașina de spălat vase 12 seturi

Electrolux ESF6211LOW e o alegere bună dacă vă interesează capacitate de spălare și prețul atractiv. Are un preț bun ținând cont cât poate spăla și trebuie să știți că le și uscă. Poate fi folosită cu ușurință de cam oricine deoarece nu are multe butoane sau opțiuni, ci doar cele standard. Nu e dotat cu un control electronic ci doar cu unul mecanic. Aceasta nu afectează performanțele sau funcționalitatea aparatului. Deasemenea, o astfel de capacitate presupune că poate spăla cât pentru 4-6 persoane dacă e vorba de 2 mese. Are un finisaj pe alb dar există modele și pe inox dar cu un alt nume. Alegerea corectă depinde de restul aparatelor din bucătărie (pentru a se asorta cu restul).

Prețul său e unul decent deoarece nu a fost lansat recent dar poate concura cu oricare alt model nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Capacitatea de 12 seturi e una destul de bună ținând cont de preț. De aceea e și mai mare decât o mașină obișnuită, doar lățimea diferă la ele. Eficiența energetică A+ scoate în evidență consumul redus – 1.02 kWh la un ciclu de spălare. Chiar și celelalte clase de eficiență sunt bune și sunt conforme cu caracteristicile sale tehnice. Are doar 5 programe de spălare dar nici nu are nevoie de mai multe deoarece sunt cele uzuale.

Programe și opțiunile sale sunt: intensiv, bio/eco, normal, QuickPlus, Pauză și senzori pentru selectarea temperaturii (4 nivele). Celelalte tehnologii ale acestui model sunt următoarele: SensorControl, sistem de oprire apă, panou de control, programare întârziată etc. Accesoriile incluse sunt coșul reglabil pe înălțime și coșul pentru tacâmuri.

Plusuri: performanțe mari de spălare, are cam tot ce aveți nevoie, funcții decente și consum redus de energie.
Minusuri: nu prea are.

Electrolux ESF6211LOW poate fi un ajutor bun în bucătărie și care îl puteți pune sub blat dacă vreți să se integreze mai bine în bucătărie. Cele incorporabile sunt ceva mai bune la capitolul integrare, deoarece unele le poți pune și o placă similară cu cea a mobilierului peste ușa sa (astfel că nu e așa evident aparatul). Cele incorporabile sunt mai scumpe dar și mai puțin performante (spală mai puțin în același preț).

Te-ar mai putea interesa