Electrolux ESF5512LOW, aparat de 13 seturi şi cu clasa A+

Electrolux ESF5512LOW e un electrocasnic din categoria maşinilor de spălat, oferind posibilitatea de a spăla până l 13 seturi de vase.
E un model cu încastrare de tip standard având dimensiuni de 85x60x62 îxlxa cm. Din acestea se poate observa că nu e una aparat de tip slim. Dacă vă interesează ceva slim atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se remarcă prin fiabilitate şi eficienţă dpdv energetic.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare albă şi că are un panou de comandă aparent de tip electronic.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux ESF5512LOW e un aparat silenţios deoarece nivelul de zgomot e de 47 decibeli, adică mult mai mic decât cel al unei maşini de spălat rufe.
Poate spăla diferite feluri de vase (mă refer la stadiul în care se află murdăria) întrucât are 6 programe printre care aş menţiona: economic, auto, intensiv, delicat şi clătire.
Consumul energetic anual e de 295 kWh având clasa A+ de eficienţă energetică. Pentru o economie suplimentară aparatul are AirDry care presupune deschiderea uşii în procesul de uscare aşa încât să se folosească aer natural.
Pentru o spălare mai bună acest aparat e dotat cu funcţia HygienePlus care are rol de a igieniza vasele aşa încât să fie eliminate 99,99 procente din bacterii.

Despre brandul Electrolux trebuie spus că e unul suedez, fiind al doilea producător la nivel mondial, după Whirlpool. Aparatele sale sunt caracterizate de fiabilitate, eficienţă şi uşurinţă în utilizare.
Garanţia standard a acestui aparat e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult în cazul în care consideraţi că e nevoie de mai mult. Ar trebui adăugat că motorul are 10 ani, însă pentru beneficia de acest lucru trebuie să înregistraţi aparatul în campanie.
Instalarea nu e un proces complicat, cablul având o lungime de 1,5 metri.

Lasă un comentariu