Electrolux ESF5512LOW, aparat de 13 seturi şi cu clasa A+

Electrolux ESF5512LOW e un electrocasnic din categoria maşinilor de spălat, oferind posibilitatea de a spăla până l 13 seturi de vase.
E un model cu încastrare de tip standard având dimensiuni de 85x60x62 îxlxa cm. Din acestea se poate observa că nu e una aparat de tip slim. Dacă vă interesează ceva slim atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se remarcă prin fiabilitate şi eficienţă dpdv energetic.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare albă şi că are un panou de comandă aparent de tip electronic.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux ESF5512LOW e un aparat silenţios deoarece nivelul de zgomot e de 47 decibeli, adică mult mai mic decât cel al unei maşini de spălat rufe.
Poate spăla diferite feluri de vase (mă refer la stadiul în care se află murdăria) întrucât are 6 programe printre care aş menţiona: economic, auto, intensiv, delicat şi clătire.
Consumul energetic anual e de 295 kWh având clasa A+ de eficienţă energetică. Pentru o economie suplimentară aparatul are AirDry care presupune deschiderea uşii în procesul de uscare aşa încât să se folosească aer natural.
Pentru o spălare mai bună acest aparat e dotat cu funcţia HygienePlus care are rol de a igieniza vasele aşa încât să fie eliminate 99,99 procente din bacterii.

Despre brandul Electrolux trebuie spus că e unul suedez, fiind al doilea producător la nivel mondial, după Whirlpool. Aparatele sale sunt caracterizate de fiabilitate, eficienţă şi uşurinţă în utilizare.
Garanţia standard a acestui aparat e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult în cazul în care consideraţi că e nevoie de mai mult. Ar trebui adăugat că motorul are 10 ani, însă pentru beneficia de acest lucru trebuie să înregistraţi aparatul în campanie.
Instalarea nu e un proces complicat, cablul având o lungime de 1,5 metri.

Te-ar mai putea interesa