Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ESF4710ROX, mașină de spălat cu coș tacâmuri și suport pahare

Mașina de spălat vase numită Electrolux ESF4710ROX e un model standard deci instalarea o puteți face cu ușurință. Mie îmi plac variantele cu lățime de 45 cm deoarece oferă o capacitate generoasă, că și așa nu veți spăla foarte multe vase, tacâmuri ori pahare. Spre deosebire de alte modele, acesta oferă un coș special pentru tacâmuri și un suport pentru pahare. Bineînțeles, nu sunteți obligați să le folosiți poate că preferați să le spălați la chiuvetă pentru că nu sunt așa de multe.

Dacă vă doriți să vedeți cum ar arăta un astfel de aparat sub blat, am pus poza de jos, dar eu consider că în realitate arată mult mai bine decât în pozele de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Capacitatea de 9 seturi e mare dacă nu obișnuiți să murdăriți mult vase. Acesta nu e cea mai mare încărcătură de pe piață, dar tot veți beneficia de acea opțiune de încărcare la jumătate. În anii trecuți această funcție era una specială și încetul cu încetul a devenit una standard. Sunt și excepții, dacă discutăm de modele mai vechi.

Nu are nevoie de mai multe programe de spălare, cele 6 care sunt prezente pe panoul de control sunt cele esențiale. Ca și tehnologii, mașina prezintă următoarele: XtraDry, SensorControl, AirDry.

Păreri pro și contra

Are un design destul de elegant și se datorează panoul de control digital și culorii – inox. Majoritatea mașinilor de spălat de la acest brand arată foarte bine și sunt echipate cu cele mai noi tehnologii. Costă mai mult decât alte modele din aceeași categorie datorită eficienței energetice superioare. Astfel, veți avea facturi mai mici la curent și apă, dar depinde și cât de des o veți folosi.

Electrolux ESF4710ROX poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită deoarece va câștiga mai mult timp alături de cei dragi. Nu veți mai vedea vase murdare pe blat ori pe plită, ci le puteți pune direct în mașină și programul de spălare și uscare poate fi ponit când doriți. Da, aparatul de mai sus va usca conținutul introdus și așa e în cazul oricărei model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu