Electrolux ESF4710ROW, maşină spălat vase cu clasa A3+

Electrolux ESF4710ROW e o maşină de spălat vase modernă cu o capacitate de încărcare de 9 seturi şi tehnologii moderne care reduc consumul de electricitate. În felul acesta se obţine clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,614 kWh per ciclu de spălare.
Este vorba despre un aparat slim întrucât lăţimea e de 45 cm, dimensiunile complete fiind de 85x45x62 îxlxa cm.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model aspectiv şi care vine cu multe tehnologii care ne ajută la obţinerea unei spălări eficiente din toate punctele de vedere.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Electrolux ESF4710ROW e una independentă (nu e incorporabilă) şi face parte gin gama RealLife SlimLine.
Nu este un aparat gălăgios întrucât are un nivel de zgomto de 44 decibeli, fiind mult mai mic de nivelul de zgomot al unei maşini de spălat rufe.
Precum maşinile AEG şi aceasta re tehnologie AirDry, adică aparatul foloseşte fluxul de aer natural pentru uscare. În felul acesta se reduce consumul de curent.
Vine cu ceva similar Fuzzy Logic care e numit SensorControl şi are rol de a detecta încărcare, iar în funcţie de aceasta să regleze consumul de apă şi curent.
Maşina are 6 programe care sunt autoflex 45-70 grade, eco 50 grade, pahare 45 grade, intensiv 70 grade, quickplus 60 grade şi clătire & pauză.
Motorul care echipează aparatul e unul inverter garantat la 10 ani. Un astfel de motor nu e doar durabil, ci şi economic.

Per ansamblu acest aparat se adresează persoanelor interesate de ceva durabil şi care să spele bine o cantitate mare de vase sau pahare.
Brandul Electrolux e unul suedez fondat în 1918 şi acest lucru e unul care ne arată că ne putem baza pe el şi produsele sale.
Pentru acest aparat nu aveţi nevoie de o reţea electrică specială deoarece tensiunea de alimentare e 220-240V (monofazic), iar consumul electric e foarte mic.

Te-ar mai putea interesa