Electrolux ESF43005W, mașina spălat vase slim

Dacă ești în căutarea unui aparat electrocasnic care să se ocupe de spălarea vaselor atunci eu îți recomand Electrolux ESF43005W care e o mașină de spălat vase slim. Având o lățime de 45 centimetri o să încapă chiar și în spații mai înguste. Iar, dacă sunteți interesați să spălați economic atunci modelul de față e dotat cu program bio 50 și chiar cu program rapid.
Un produs electro precum acesta e destinat celora care vor să aibă mai mult timp liber ori sunt interesați să economisească bani. Poate o să întrebați cum se poate economisi bani, iar răspunsul ar fi că dacă o cumpărați în scopuri comerciale (la un restaurant) atunci nu o să mai fie nevoie să angajați pe cineva care să spele vase.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care are clase de eficiență foarte bune, adică A.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații, principalele lucruri care te-ar interesa sunt cele 9 seturi de vase pe care le poate spăla.
Dacă te preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că acest model nu consumă deloc mult curent, iar asta poate fi văzut de pe seama clasei A de eficiență energetică. Nici consumul de apă nu-i prea mare deoarece e de 13 litri… în programul Eco.

Plusurile modelului acesta sunt prețul mic de achiziție, eficiența, că vine cu multe programe și că are un nivel de zgomot relativ mic – 51 decibeli. Motivul principal pentru care cineva ar cumpăra această mașină ar fi că are o lățime mică și de aceea încape oriunde.
Ca minusuri aș menționa că nu are Fuzzy Logic, adică sistem automat de detectare cantității și de ajustare a resurselor în funcție de aceasta.

De final pot să spun că acest aparat se adresează în principal celora care vor un aparat eficient din toate punctele de vedere.
Nici nu arată prea rău, acest lucru putând fi văzut mai bine din clipul care l-am postat alături.

Te-ar mai putea interesa