Electrolux ESF4202LOW, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Mașina de spălat vase Electrolux ESF4202LOW e una îngustă adică are o lățime mică, asta afectează și capacitatea de încărcare. Se poate încărca până la 9 seturi în acest aparat și capacitatea e influențată de mărimea aparatului. Din imaginea de prezentare se vede foarte bine că e vorba de un model clasic care nu necesită incorporare ci e de ajuns să aveți loc sub blat. Dacă doriți să schimbați mașina de spălat rufe cu una de spălat vase, atunci v-aș recomanda o variantă cu lățime de 60 cm. Chiar dacă spală mult mai mult, unele oferă opțiunea de încărcare la jumătate.

Recomand acest model datorită prețului, rezultatelor foarte bune și fiabilității. Mulți posesori sunt foarte mulțumiți de ea și nu prea am ce să-i reproșez în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e un aparat standard care se instalează ușor, dar mai sunt și variante parțial sau complet incorporabile. Prețul lor nu diferită în funcție de tip, ci în funcție de dotări și funcții. Pot spune că e perfectă pentru o familie de 3-4 membrii, însă e nevoie de una de 60 cm dacă vreți să spălați mai mult. Puteți încărca diverse vase, tacâmuri, pahare, tăvi și chiar unele accesorii ale unor aparate.

Păreri pro și contra

E un model silențios care poate fi folosit de oricine, interfața e una prietenoasă și simplificată. Clasa energetică e una superioară și reflectă consumul de energie al acestui model. Panoul de control frontal e destul de vizibil și se pot alege cu ușurință opțiunile dorite. Se poate amâna pornirea cu până la 3 ore în caz că sunteți plecați sau doar ocupați. Tehnologia Air Dry nu lipește nici de pe acest model, iar la finalul programului ușa se deschide puțin înspre exterior pentru o uscare chiar mai bună a încărcăturii.

Electrolux ESF4202LOW are indicatori care vă informează în legătură cu nivelul de agent de clătire și nivelul de sare. Cele mai multe mașini au un design alb elegant și simplu, care se asortează foarte bine cu cel al altor aparate sau poate cu mobilierul.

Te-ar mai putea interesa