Electrolux ESF4200LOW, mașină spălat vase 9 seturi

Pentru cineva cu un buget mediu interesat de o mașină de spălat vase care poate spăla până la 9 seturi cred că acest model Electrolux ESF4200LOW ar fi unul foarte bun. Principalul lucru care o să îl apreciezi la aparat e că e destul de îngust – cei 45 centimetri o să vă ajute să o îndesați chiar și în cele mai înguste spații.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar consumul mic de curent o să vă ajute și el destul de mult în a vă recupera banii pe parcursul utilizării.
Din imaginea de mai jos se poate vedea că acest model e unul cu un panou de comandă simplu poziționat în partea dreaptă.

Mașina
Mașina

Modelul acesta are clasa A de eficiență la capitolele uscare și spălare, lucru care înseamnă că o să aveți niște vase spălate bine și uscate foarte repede.
O să vă sară în ajutor și programele care sunt 5 la număr. Cele mai utile programe sunt cel bio și cel intensiv. Programul bio 50 grade o să îl folosiți când nu aveți niște vase prea încărcate, iar cel intensiv 70 grade e util atunci când vasele sunt foarte încărcate ori mâncarea e întărită de câteva zile.

Modelul acesta are numeroase plusuri printre care se numără lățimea de 45 centimetri (alte modele au 60cm), nivelul de zgomot redus, consumul de curent mic, eficiența pe partea de spălare/uscare și programele bune.
Nu era rău dacă avea clasa A+ pe partea de eficiență, dar e bine și așa.

Ca o scurtă concluzie pot spune că acest model e unul pe care eu îl recomand celora cu un spațiu redus în bucătărie și care nu au prea mulți bani. Gândiți-vă că dacă o să cumpărați mașina pentru un restaurant cât de mult o să vă ajute în a face economie de personal, deci de bani.
De accesorii nu am zis nimic deoarece are accesoriile clasice cum ar fi coșul reglabil, de tacâmuri și un raft pentru căni.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu