Electrolux ESF2450W

Maşina de spălat vase Electrolux ESF2450W e un model care impresionează atât prin design cât şi prin caracteristicile sale. E recomandată de faptul că poate spăla 6 seturi, are clase de eficienţă AAB, display cu LED şi nu în ultimul rând faptul că are un design compact. Preţul e unul foarte bun deoarece ESF2450W poate fi cumpărată la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se vede că ESF2450W arată bine, iar din clipul de la final care e un preview destul de lung în care sunt explicate butoanele o să vedeţi mai multe despre aparat. După dimensiunile sale compacte se poate spune că e un aparat destinat familiilor mici ori acelora care nu mănâncă prea mult acasă.

Electrolux ESF2450W 1
Panoul de control
Electrolux ESF2450W 2
Aparatul per ansamblu

Specificaţii tehnice

ESF2450W poate spăla doar 6 seturi pe când alte modele spală undeva la 9 deoarece acesta e un model mic destinat celora care nu au prea mult spațiu în bucătărie și acelor persoane care nu au nevoie de mai mult. Are clasa A de eficiență la spălare și la consum de curent, iar la uscare e doar B. Nu e prea important că are doar B ci e foarte important consumul mic de curent și că spală bine vasele.

Păreri pro şi contra

Panoul de control e unul cu multe butoane, însă nici chiar așa de multe încât să genereze confuzie, iar fiecare buton este explicat în manualul de utilizare cât și în partea superioară a lui. Având 3 nivele de temperatură aveți posibilitatea de a spăla chiar și vase din plastic la o temperatură mică așa încât să nu se topească/deformeze. Nici zgomotul din timpul spălării nu e unul mare deoarece e de sub 50 decibeli deci e inferior unei mașini de spălat rufe. minusuri nu am de precizat însă la acești bani găsești mașini normale de spălat vase (problema e că niciuna nu va fi la fel de mică ca aceasta).

Concluzie

Electrolux ESF2450W e un electrocasnic de 4,9 stele din 5 și eu nu îi dau 5 stele tocmai datorită prețului care nu e mic, însă dacă e să analizăm bine raportul dintre calitate și preț atunci vedem că e unul foarte bun deoarece rar găsești un electrocasnic care să se integreze aaș de bine într-o bucătărie ca acest model. Alături e un clip în maghiară care vă prezintă pe aparatul.

Te-ar mai putea interesa