Electrolux ESF2300OW, mașina spălat vase

Mașina de spălat vase Electrolux ESF2300OW e una dintre cele mai compacte modele de pe piață i care probabil vă și interesează. Spun asta deoarece poate spăla 6 seturi de vase și care e o capacitate suficientă pentru o familie. Având în vedere că într-un set intră mai multe farfurii și tacâmuri, cred că e suficientă. Datorită dimensiunilor sale, va ocupa puțin spațiu în bucătăria dumneavoastră și cu siguranță va avea un consum corespunzător – clasa A. Prețul ei e oarecum ok având în vedere că nu prea are concurență dar dacă nu țineți la dimensiuni, atunci veți găsi modele mai ieftine. ESF2300OW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa maximă e de 6 seturi și după cum bine știți va fi suficientă pentru a spăla vasele de la prânz sau cină. Sunt importante și clasele de eficiență ale sale: clasa A la spălare, clasa A la consumul energetic și clasa B la uscare. Consumul anual e undeva la 2100 litri și 188 kWh. Aceste clase sunt foarte bune având în vedere că e un parat electrocasnic compact. Mai precis, are o înălțime de de 44.7 cm, o lățime de 54.5 cm și o adâncime de 51.5 cm.

Electrolux ESF2300OW are 6 programe care sunt cele obișnuite: intensiv, auto, bio/eco etc. Are și câteva funcții speciale ca: Pahare și QuickPlus. Deci sunt ideale pentru spălarea doar a paharelor sau dacă vreți să spălați rapid vasele. Dacă veți avea nevoie de aceste caracteristici și funcții, nu văd de ce nu alegeți această mașină. Mai trebuie să specific că funcțiile sale vor fi de folos de fiecare dată când veți spăla: programare întârziată (de la 1 la 19 ore), afișare timp rămas, indicator sare și indicator pentru terminare program.

Accesoriile incluse nu sunt multe având în vedere că nu e prea mare, dar vine cu coșul de tacâmuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: dimensiuni reduse care vor fi de folos pentru bucătării mai mici, are un design simplu, control electronic, consum decent și amânare pornire.

Minusuri: nu e așa de accesibilă.

Concluzie

Acest Electrolux ESF2300OW e un aparat ideal pentru spălarea vaselor și poate fi de folos ori de câte nu aveți timp sau nu doriți să vă pierdeți timpul prin bucătărie. Deci se potrivește perfect în orice bucătărie modernă și trebuie să știți că există variante și pe alte culori, însă albul se potrivește în orice bucătărie.

Te-ar mai putea interesa