Electrolux ESF2300OK, mașină spălat vase compactă

Pentru cei care sunt în căutarea unei mașini de spălat vase care poate spăla până în 6 seturi recomand acest model Electrolux ESF2300OK deoarece nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba de spălat.
E aparatul perfect pentru acasă, dar și la un mic restaurant datorită faptului că poate spăla până la 6 seturi.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, și pe acești bani noi primim un aparat pe negru (modelul acesta e disponibil pe alb și roșu… pe lângă negru).
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest model negru, iar la final am pus un clip.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Modelul acesta oferă posibilitatea de a spăla 6 seturi cu ajutorul a 6 programe… la un consum foarte mic de curent. Clasa A de eficiență energetică nu e totul deoarece modelul beneficiază și de program Eco care se manifestă prin 0,64 kW pe post de consum.
Pe partea de uscare acest model are clasa B, deci se descurcă de minune.
Chiar dacă e foarte eficient, acest model e unul care are un nivel de zgomot de 48 decibeli care-i foarte mic.
Dacă alte model beneficiază de control mecanic, acesta e unul care beneficiază de control electronic, iar afișajul e unul LED.

Eu apreciez la acest model că e printre singurele modele pe negru, că e foarte ușor de utilizat și că are un consum mic de curent. Normal că beneficiază și de diferite programe printre care aș aminti cel intensiv și cel bio. Programul intensiv e pentru vase foarte murdare, iar celălalt e pentru case mai puțin încărcate.

Concluzia mea legată de acest mic electrocasnic e că merită banii. E mic deoarece e realizat așa încât să încapă într-o locație mai înghesuită… motiv pentru care e și compactă.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată mașina am postat un clip alături. Din păcate e vorba despre un clip în ungurește, dar esențial e că prezintă aparatul din punct de vedere vizual așa încât să știți cum arată.

Lasă un comentariu