Electrolux ESF2300OH, mașină compactă de spălat vase

Când vine vorba de a alege o mașină de spălat vase atunci ai de unde a alege însă când cauți una compactă atunci e mai greu. Electrolux îți sare în ajutor cu modelul Electrolux ESF2300OH care e un model pe roșu. Dacă sunteți vreo șase persoane la masă atunci acest model e perfect pentru a spăla vasele datorită capacității de 6 seturi.

Deci, dacă nu vrei să pierzi prea mult timp cu mâinile în apă rece atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Iar, prețul său e unul mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primind un aparat care vine cu 6 programe și cu un consum minim de resurse… dovadă fiind clasa A de eficiență energetică.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta nu doar are un aspect special datorită disponibilității pe roșu, ci are integrate o multitudine de funcții utile. Mai exact are șase programe, patru temperaturi și programare întârziată de la 1 la 9 ore. Mai sus ziceam că are un consum mic de resurse, iar pentru a demonstra acest lucru spun că are un consum de curent de 0,6 kWh și 7 l apă într-un program. Nici pe partea de zgomot nu stă prea rău deoarece are un nivel de zgomot destul de redus de 48 decibeli.
Dacă aveți mai puțin de spălat ori dacă vasele nu sunt așa de încărcate atunci se poate alege un program precum cel rapid, iar pentru pahare există un program special de 40 grade.

Apreciez la acest model că arată bine, are un cost mic de achiziție și e ușor de folosit. De exemplu are funcția AutoFlex care presupune că mașina se ocupă de totul, mai exact aparatul alege temperatura și programul corect indiferent de cât de încărcată e.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, mai mult de atât nici nu se prezintă rău din punct de vedere aspectual. Dacă vă interesează cum se prezintă vizual atunci din clipul de alături vă puteți face o părere… chiar dacă e vorba despre un preview în ungurește.

Te-ar mai putea interesa