Electrolux ERN3211AOW, frigider incorporabil înalt

Frigiderul Electrolux ERN3211AOW impresionează la multe capitole că doar e oferit de un brand cu experiență în domeniu. Acest tip de frigider nu are un design exterior pentru că se incorporează și pe ușa sa se pune un panou de mobilier. Cu alte cuvinte, bucătărie poate deveni mai modernă deoarece va fi minimalistă și o parte din aparate nu vor fi vizibile. Nu toate aparatele pot fi complet incorporabile, însă depinde și ce culoare alegeți la mobilier.

Din poza de jos se vede că e foarte mult spațiu în el, deoarece nu are acel congelator din partea de sus. Acum avem un compartiment mare în care se pot pune sticle și legume/fructe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul are o singură ușă pentru că are un singur compartiment principal – frigiderul. Capacitatea totală a aparatului e de 319 litri care e una destul de generoasă pentru un frigider. Alimentele proaspete sunt mult mai sănătoase decât cele congelate, de aceea e bine să aveți un astfel de aparat. Oricum, o ladă frigorifică e mult mai performantă și oferă mai mult spațiu în acei bani. Să aveți două aparate diferite decât unul singur, pare a fi o idee bună și nu aveți de ce să regretați alegerea făcută.

Păreri pro și contra

Aerul rece e distribuit uniform cu ajutorul tehnologiei FreeStore, astfel alimentele pot fi puse pe orice raft ori suport. Interiorul e spațios pentru că avem multe rafturi, dar să nu uităm nici de suporturi. Alimente sunt conservate bine și pentru congelare aveți nevoie de un alt aparat care nu trebuie să-l țineți în aceeași cameră, ci îl puteți avea în cămară sau unde nu va deranja. Volumul acestui model e unul generos și chiar e de ajuns, aveți loc pentru orice tip de aliment sau chiar sticle mici/mari.

Poza de sus e una de prezentare, aparatul arată ceva mi bine în realitate și mobilierul trebuie făcut la comandă. Electrolux ERN3211AOW e doar una dintre variantele oferite de acest brand și pentru aceasta aveți nevoie de un mobilier special. Iluminarea LED a ajuns la destul de multe aparate frigorifice și oferă avantaje considerabile.

Te-ar mai putea interesa