Electrolux ERN2201BOW, frigider incorporabil cu o uşă

Electrolux ERN2201BOW este un frigorific de tipul frigider cu o uşă, iar lucrul deosebit e incorporabilitatea sa.
Pentru a fi cât mai încăpător acest model are un design interior diferit de cel al altor aparate şi permite îngustarea sau lărgirea rafturilor pe verticală.

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium din gama Pro seria 300 a Electrolux.


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux ERN2201BOW este unul cu nişte dimensini de 122x54x55 îxlxa cm, iar spaţiul de încastrare are 123x56x55 îxlxa cm. Pentru schiţa de montaj şi dimensiunile exacte vă recomand să vă uitaţi pe manualul de utilizare, iar dacă nu îl aveţi atunci îl puteţi vedea pe site-ul producătorului. Greutatea a nu e deloc mare deoarece e de 35kg, fiind vorba despre grautatea netă.
Volumul aparatului e de 207 litri, dar există alternative mai încăpătoare cu dezavantajul că ocupă mai mult loc.
Are o eficienţă energetică A+ cu un consum energetic de 131 kWh pe an. Pentru economisirea energiei există diverse recomandări din partea producătorului şi recomand să le citiţi la pagina 36 din manual.
Nu se fac menţiuni legate de tehnologii precum No Frost, dar dezgheţarea e una automată.
Când instalaţi acest aparat trebuie să aveţi în vedere să-l puneţi într-un loc cu temperatura ambientală de 10-43 grade (diferă în funcţie de clasa de climă). De asemenea trebuie ţinut cont şi de faptul că aparatului îi trebuie permisă o aerisire corespunzătoare… lucru exemplificat prin schiţă la pagina 34 din manualul de utilizare. Nu va trebui montat exact lângă priză deoarece cablul de alimentare e foarte lung (2,4 metri).
Trebuie ţinut cont de faptul că acesta e un aparat care pentru pornire trebuie rotit butonul de reglare (la dreapta), pe lângă introducerea ştecherului în priză. Iar, pentru oprire se roteşte butonul pe poziţia 0.
La acest aparat avem o temperatură reglată automat, dar se poate seta şi o temperatură preferată.
Din fericire gheaţa e eliminată automat, însă e necesară curăţarea periodică a interiorului precum şi a orificiului de evacuare a apei rezultate din dezgheţare.

Te-ar mai putea interesa