Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux ERN1300AOW, frigider mic care se incorporează

Frigiderul incorporabil Electrolux ERN1300AOW e unul interesant și are un interior spațios pentru că e generos (56 cm lățime și 55 cm adâncime). Ca preț poate fi comparat cu un frigider ceva mai mare în acest buget dar nu va fi pus în mobilier ci lângă. Unele aparate incorporabile sunt ceva mai scumpe decât altele în special dacă e vorba de un brand popular. Interiorul e spațios pentru că nu mai avem acel compartiment pentru fructe și legume care poate că nici nu l-ați fi folosit.

Se pune sub blat pentru că are înălțimea potrivită și e inclusă o schiță pentru a vă face o idee despre spațiul disponibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sistemul de dezghețare e automat la frigidere și doar la congelatoare poate fi manual dacă nu e prezentă e tehnologie ca No Frost sau una similară. Nu prea sunt multe de spus despre variante mici pentru că doar modelele mari oferă ceva mai multe dotări. Volumul de 130 litri vă este de ajuns în special dacă acesta nu e singurul aparat frigorific care-l dețineți. Dacă vă doriți un congelator la frigider, acest brand oferă chiar și o astfel de soluție care are un preț asemănător. Sunt și variante cu acel sertar care nu e prezent în partea inferioară.

Păreri pro și contra

Îmi place raftul mare de pe ușă care permite să puneți sticle de dimensiuni generoase și se vede din poză, dar voi puteți pune chiar mai multe. Această caracteristică e prezentă doar la modelele noi și nu toate o prezintă. Nu are acel sertar pentru fructe sau legume, de aceea s-a putut pune un astfel de raft pe ușă. Alimentele sunt destul de vizibile pentru că iluminarea e una foarte bună (tehnologie de tip LED) rafturile sunt din sticlă securizată (lumina trece mai bine prin ele).

Electrolux ERN1300AOW are dotări foarte bune pentru mărimea sa și chiar nu aveți nevoie de ceva mai mult. Împreună cu acesta se poate folosi un congelator sau o ladă frigorifică, depinde de locul care-l aveți sau unde decideți să instalați acel aparat.