Electrolux ERN1200FOW, frigider incorporabil

Pentru cineva interesat să-și amenajeze o bucătărie ca la carte recomand un frigider incorporabil precum acest Electrolux ERN1200FOW. E un model mic de 114 litri cu o clasă de eficiență energetică A+. Chiar dacă e mic, are și un congelator de 17 litri care are o capacitate de congelare de 2 kilograme la 24 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pa acești bani primim un aparat foarte bun care nu vă face stres deoarece frigiderul se dezgheață automat.
Din imaginea alăturată vă puteți face o opinie despre cum arată, dar mai mult la interior. Exteriorul e foarte simplu și nu știu dacă vă interesează deoarece poate fi incorporat așa încât nimeni să nu-și dea seama că dvs aveți așa ceva în casă.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul cu o ușă și cu un volum net de 114 litri (congelatorul e unul de 17 litri, iar frigiderul e unul de 97)… vorbim de capacitate netă și nu brută.
Partea de frigider are două rafturi, iar congelatorul e unul cu un singur compartiment.
Un lucru util e și faptul că are iluminare la interior, lucru care o să vă ajute atunci când e întuneric iar dvs trebuie să vedeți pe ce puneți mâna și dacă aveți pe ce pune mâna. 🙂

Acest model mai multe atuuri cum ar fi disponibilitatea unei garanții de 2 ani (extensibilă la 4), zgomotul nu prea mare produs (cei 40 dB nu o să vă trezească noaptea) și posibilitatea incorporării care va face aparatul unul aproape invizibil în bucătărie.

Îl recomand pentru cineva care nu stă prea des pe acasă pentru a mânca. Vine chiar și cu un mic congelator care e la fel de bun precum unul dintr-o combină frigo. Asta deoarece congelatorul e unul de 4 stele care menține temperatura undeva la -18 grade Celsius.
Nici montarea aparatului nu e prea complicată pentru că e un aparat mic. Montarea sa se poate face sub blat, iar dacă vreți să îl faceți mai înalt ori mai mic atunci o să vă ajute piciorușele reglabile. Astfel, în câteva minute electrocasnicul e perfect integrat în bucătărie.

Lasă un comentariu