Electrolux ERN1200FOW, frigider incorporabil

Pentru cineva interesat să-și amenajeze o bucătărie ca la carte recomand un frigider incorporabil precum acest Electrolux ERN1200FOW. E un model mic de 114 litri cu o clasă de eficiență energetică A+. Chiar dacă e mic, are și un congelator de 17 litri care are o capacitate de congelare de 2 kilograme la 24 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pa acești bani primim un aparat foarte bun care nu vă face stres deoarece frigiderul se dezgheață automat.
Din imaginea alăturată vă puteți face o opinie despre cum arată, dar mai mult la interior. Exteriorul e foarte simplu și nu știu dacă vă interesează deoarece poate fi incorporat așa încât nimeni să nu-și dea seama că dvs aveți așa ceva în casă.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul cu o ușă și cu un volum net de 114 litri (congelatorul e unul de 17 litri, iar frigiderul e unul de 97)… vorbim de capacitate netă și nu brută.
Partea de frigider are două rafturi, iar congelatorul e unul cu un singur compartiment.
Un lucru util e și faptul că are iluminare la interior, lucru care o să vă ajute atunci când e întuneric iar dvs trebuie să vedeți pe ce puneți mâna și dacă aveți pe ce pune mâna. 🙂

Acest model mai multe atuuri cum ar fi disponibilitatea unei garanții de 2 ani (extensibilă la 4), zgomotul nu prea mare produs (cei 40 dB nu o să vă trezească noaptea) și posibilitatea incorporării care va face aparatul unul aproape invizibil în bucătărie.

Îl recomand pentru cineva care nu stă prea des pe acasă pentru a mânca. Vine chiar și cu un mic congelator care e la fel de bun precum unul dintr-o combină frigo. Asta deoarece congelatorul e unul de 4 stele care menține temperatura undeva la -18 grade Celsius.
Nici montarea aparatului nu e prea complicată pentru că e un aparat mic. Montarea sa se poate face sub blat, iar dacă vreți să îl faceți mai înalt ori mai mic atunci o să vă ajute piciorușele reglabile. Astfel, în câteva minute electrocasnicul e perfect integrat în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa