Electrolux ERD28310X

Acest frigider cu 2 uși Electrolux ERD28310X are o capacitate de 270 litri, clasa A+, o înălțime de 159 cm și uși cu finisaj pe inox antiamprentă. Dotările sale generale mi se par destul de bune și în special că are un preț acceptabil. E un aparat frigorific compact și cu un volum destul de mare dar care nu dispune de un congelator foarte mare ci unul decent. Eficiența energetică să poate micșora factura la curent în special dacă acum aveți un frigider mai vechi și care nu mai face față. Nu ocupă mult spațiu deoarece are o lățime de 54 cm și adâncime de 60 cm, înălțimea sa de 159 cm nu cred că va fi o problemă. Sunt destul de puține frigidere cu inox antiamprentă care ar da un plus de eleganță locului în care doriți să-l puneți. Frigiderul ERD28310X de la acest producător are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Congelatorul
Frigiderul

Specificații tehnice

Chiar dacă volumul său total e de 265 litri, frigiderul propriu-zis are un volum de 215 litri, iar restul aparține congelatorului. Are un sistem de dezghețare automat, trei rafturi, patru suporturi pe ușă și un compartiment special pentru legume și fructe. Electrolux ERD28310X nu dispune de tehnologie de răcire No Frost, dar vine cu eficiență energetică A+ care presupune un consum cu până la 25% mai mic față de cele cu eficiență clasa A. Mai precis, are un consum anual de 254 kW. Congelatorul poate fi dezghețat doar manual iar capacitatea sa de congelare e de 4 kilograme la 24 de ore.

Alte caracteristici care ar trebui să le precizez ar fi: ușile reversibile, culoare inox, nivel de zgomot de 40 dB și iluminare interioară. Dacă vă interesează cum arată acesta, v-am postat un clip jos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un finisaj antiamprentă, mânerele au o formă confortabilă, designul său e unul foarte reușit, are un preț ok, nu ocupă mult spațiu în bucătărie și e eficient.

Minusuri: la un așa preț nu cred că putea avea prea multe pretenții.

Concluzie

Acest frigider Electrolux ERD28310X se adresează celor care vor o bucătărie elegantă dar și modernă în același timp. Acesta e o alegere inteligentă deoarece clasa de eficiență e A+ iar calitatea materialelor folosite e foarte bună. Nu cred că veți găsi prea multe alternative cu un astfel de finisaj și să arate așa de bine atât la interior cât și la exterior.

Te-ar mai putea interesa