Electrolux ERB36233X

Combina frigorifică Electrolux ERB36233X e un aparat frigorific elegant, accesibil și care vi-l recomand. Se poate observa în poza de mai jos că are un finisaj pe culoarea inox care-i oferă un aspect elegant iar restul părților sunt vopsite pe gri. E un model de tip SpacePlus adică e mai compact decât cele clasice (are un volum mai mare pentru același dimensiuni). Clasa de eficiență A+ se oglindește în consumul destul de bund e energie față de cele cu eficiență A sau B (veți economisi cel puțin 25%). Dacă considerați că volumul congelatorului (92 de litrii) nu e suficient, vă recomand și o ladă frigorifică performantă de la acest producător și anume modelul ECN26108W. Bineînțeles,a cesta costă ceva mai mult decât un frigider sau o ladă frigorifică. Avantajul unui astfel de aparat e acela că veți economisi spațiu dar și bani (dacă ați fi cumpărat amândouă). Acest model numit ERB36233X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Electrolux ERB36233X are o capacitate totală netă de 337 litrii care e împărțită astfel: 245 litri pentru frigider și 92 de litri pentru congelator. Consumul energetic anual e de circa 314 litrii și se datorează eficienței energetică A+. Din păcate nu vine cu dispecer pentru apă și gheață, dar și așa are are un preț destul de bun pentru dotările sale. Frigiderul vine cu un compartiment pentru fructe, trei suporturi pe ușă, două rafturi din plastic și sistem de dezghețare automată. Pe când congelatorul are doar dezghețare manuală, o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore și trei compartimente. Pe partea de design se poate observa că are un mâner incorporat, design foarte interesant și iluminare inferioară. Electrolux ERB36233X nu prezintă prea multe funcții cum ar fi filtrul antibaterian, avertizare sonoră în caz că temperatura e prea ridicată, Eco sau filtru împotriva mirosurilor. Ca și accesorii, veți primi un suport pentru sticle și cam atât.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are sistem de dezghețare automată pentru frigider, arată foarte bine, eficient, volum foarte mare pentru alimente, ușile sale pot fi puse și invers deoarece sunt reversibile,

Minusuri: nu are tehnologia de răcire No Frost și lipsa unor funcții care puteau fi de folos.

Concluzie

Chiar dacă această combină frigorifică Electrolux ERB36233X nu vine cu prea multe funcții sau dotări speciale, e un aparat voluminos și eficient. Iar la un așa preț lista de combine cu finisaj pe culoare inoxului e destul de limitată.

Te-ar mai putea interesa