Electrolux EPS12V38HW, model 12000 Btu cu filtru avansat

Electrolux EPS12V38HW e un aparat de aer condiționat al anului 2018 care se remarcă prin capacitatea de 12000 Btu, eficiența energetică A++ la răcire și filtrul foarte performant. Un astfel de AC e bun pentru spații rezidențiale și va face o climă perfectă într-un apartament de 1-2 camere.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea că are un aspect foarte plăcut, designul fiind unul premiat de Red Dot.


Avantaje

Modelul Electrolux EPS12V38HW e unul avansat din punct de vedere ar performanței. Ce vreau să spun e că are 12000 Btu la răcire și încălzire. În acest fel aparatul se va descurca formidabil pentru sarcina care vreți să o facă.
O facilitate modernă întâlnită la alte modele ar fi Follow me și presupune că telecomanda are senzor așa încât să adapteze temperatura în funcție de cât e la utilizator.
Filtrul e unul avansat, fiind vorba despre unul cu carbon activ și cu Hepa. În acest fel acest aparat e unul care furnizează un aer curat fără alergeni.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul nu prea mare, unitatea interioară având undeva la 29 decibeli.
Modelul acesta are un consum energetic redus, fiind vorba despre clasa A++ de eficiență energetică, iar acest lucru se datorează în principal și faptului că aparatul e dotat cu inverter care reduce consumul energetic cu până la 50%.

Dezavantaje

Modelul de față nu e unul dotat cu kit de instalare. Acest lucru nu e unul prea important deoarece un astfel de kit nu costă prea mult.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un astfel de aparat atunci eu îl recomand pe acesta datorită eficienței energetice mari și a capacității de 12000 Btu.
Electrolux e un brand european, situându-se într-un loc fruntaș la nivel global.
Nu am menționat nimic despre sistemul PureO2 care presupune că aparatul are multiple filtre așa încât dvs. să inspirați un aer cât mai curat. 😉

Lasă un comentariu