Electrolux EPS09V38HW, AC cu filtru avansat și clasa A++

Aparatul Electrolux EPS09V38HW e unul avansat și are o capacitate de 9000 Btu care-l face perfect pentru un apartament cu o cameră sau ceva de genul.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă formidabil. Dpdv al fiabilității se prezintă bine deoarece are o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult.
Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model și că are un aspect minimalist așa încât să se integreze perfect în orice locuință.


Avantaje

Modelul acesta e unul destul de silențios cu un nivel de zgomot de 21 decibeli. Acest nivel de zgomot poate depinde de treapta de viteză aleasă (are patru trepte) și e valabil pentru unitatea interioară.
Filtrul din dotarea acestui model e unul de tip Hepa Bio și mai trebuie spus că e un filtru cu carbon activ. Filtrul cu carbon e unul care înlătură mirosurile neplăcute. Aparatul vine din seria Optibreeze X3 care are sistem PureO2 și multiple filtre (cele menționate anterior) pentru a proteja de bacterii, mucegai, viruși și alte organisme dăunătoare. Acest sistem absoarbe fum și mirosuri pentru ca dvs să respirați un aer cât mai curat.
Clasa de eficiență energetică e una foarte bună întrucât la răcire are A++, iar la încălzire are A+.
Datorită felului în care arată acest model a primit un premiu Red Dot.
Are mod Sleep pentru reglarea temperaturii pe timp de noapte. Cum acest mod se obține un nivel de zgomot scăzut și economie suplimentară de curent.

Dezavantaje

Nu dispune de kit de instalare, dar acesta nu e un dezavantaj prea mare deoarece kitul nu costă prea mult. Iar, dacă sunteți interesați de firme de instalare de aparate AC atunci găsiți aici unele.

Concluzii

Modelul Electrolux EPS09V38HW e unul modern pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și să facă o climă plăcută într-o încăpere nu prea mare.

Te-ar mai putea interesa