Electrolux EOG2100AOX, cuptor pe gaz cu inox antiamprentă

Cuptorul incorporabil Electrolux EOG2100AOX e unul dintre puținele modele pe gaz care sunt pe piață și care fac parte dintr-o clasă premium. Spun asta pentru că suprafața e tratată antiamprentă, are ventilator și rotisor. Prețul e cam mare comparativ cu cel al unui cuptor electric, vă recomand unul electric pentru restaurant dar și pentru casă. Întradevăr, randamentul e mai mare la acestea pe gaz dar funcțiile sunt ceva mai puține. Spre deosebire de alte cuptoare, acesta are ventilator care vă permite să gătiți mai mult deoarece gătitul va fi uniform. Aveți posibilitatea achiziționării sale împreună cu o plită pe gaz. Un astfel de electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se observă că e un model elegant care ar trebui să-l puneți într-o bucătărie elegantă, iar incorporarea sa nu e chiar ușoară deoarece necesită un spațiu anume. Puteți să faceți un corp de mobilier special pentru acesta unde puteți pune și alte incorporabile pentru gătit.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 55 litri care ceva mai mult decât cea a unui aragaz, dar nu asta contează ci dotările sale. Mă refer la faptul că are aprindere electrică, ventilator, rotisor, timer etc. Bineînțeles, cuptoarele pe gaz oferă un timer mecanic și nu unul electronic. Diferența nu e mare doar că cel electronic are și un ecran cu timpul rămas.

Alături de acesta veți primi și tava de copt din aluminiu care poate fi curățată ușor. Dacă vreți să-l comparați cu un cuptor electric, ei bine, acest model are o putere de 1700 W. Pentru o curățare mai ușoară, interiorul cuptorului e emailat. dacă vreți să vă faceți o bucătărie nouă vă recomand ca întâi să achiziționați aparatele incorporabile, iar apoi să faceți comandă la mobilier. Spun asta deoarece dimensiunile incorporabilelor nu sunt aceleași cu ale altor modele (diferă în funcție de capacitatea cuptorului ori de producător).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un  design plăcut, inox antiamprentă, volum generos, ușor de folosit, pachet promo cu plită, fiabilitate etc.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Electrolux EOG2100AOX e o alegere dar o alternativă bună ar fi și unul electric din diverse motive, plus că nu mai e nevoie de alimentarea cu gaz. Totuși plita ar fi bine să fie pe gaz deoarece e nevoie de un randament ridicat când frigeți ori doriți să fierbeți repede ceva,

Lasă un comentariu