Electrolux EOF5C70X, model electric de 72 litri din inox antiamprentă

Electrolux EOF5C70X este un cuptor electric cu o capacitate mare de 72 litri care se adresează persoanelor interesate în a găti mult ori mâncăruri voluminoase. Nu consumă mult curent deoarece are clasa A de eficienţă energetică cu o putere de 2790W (consumul energetic e de 0,95 kWh per ciclu în modul convenţional).

Acest electrocasnic incorporabil vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care care se prezintă bine aspectiv şi funcţional. Din imaginea de alături puteţi observa că acest model e unul


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux EOF5C70X e unul cu nişte dimensiuni de 59,4×59,4×56,8 ÎxlxA în cm.
E dotat cu ventilator aşa încât totul să fie gătit uniform. Ventilatorul circulă aerul şi căldura întrucât e unul din seria SurroundCook 600. În acest fel nu trebuie să întoarceţi preparatele.
Curăţarea sa se realizează fără prea mari bătăi de cap deoarece e dotat cu curăţare catalitică. E o caracteristică de autocurăţare care porneşte când temperatura din cuptor ajunge la 250 grade.
O cavitate mai mare a cuptorului ajută la posibilitatea gătirii a mai mult în acelaşi timp.
Are mai multe funcţii, dar printre acestea cele mai importante sunt grill, coacere şi funcţia pizza.
Din păcate nu are sondă care să vă anunţe atunci când e făcută mâncarea la interior, dar există timer care o să vă ajute să setaţi durate exacte de gătire.
Pentru legarea la curent nu va trebui să vă bateţi prea mult capul deoarece are un cablu de alimentare de 1,6 metri. Însă va trebui ca aparatul să-l poziţionaţi cât mai aproape de o priză.
Unii sunt interesaţi şi dacă acest model e unul mono ori trifazic. E monofazic, iar din această cauză nu veţi avea prea mari bătăi de cap cu instalarea sa.

Principalul avantaj al acestui aparat e faptul că are o cavitate mare, iar din această cauză permite gătirea a mai multe feluri de mâncare în acelaşi timp ori a ceva voluminos.

Te-ar mai putea interesa