Electrolux EOF3C50TX, cuptor de 72 litri cu clasa A

Electrolux EOF3C50TX e un cuptor incorporabil de dimensiuni mari deoarece are o capacitate de 72 litri. Consumul energetic e unul mic, aparatul având eficiență A cu un consum de 0,95 kWh (e vorba despre vechea clasă de eficiență).

Cuptorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat realizat din materiale de calitate precum inox, motiv pentru care e oferită o garanție de 5 ani (dar pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului).

Motive pro și contra

Cuptorul EOF3C50TX de la Electrolux e unul premium nu datorită faptului că vine de la numărul 2 la nivel mondial, ci a faptului că are multe lucruri utile integrate și care vor face utilizarea mai ușoară.
Pe lângă faptul că are garanție 5 ani și funcție grill trebuie știut că acest model prezintă mai multe avantaje precum:

  • Designul e unul modern așa încât să se integreze perfect în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereților ori a mobilierului.
  • Gătirea se poate realiza pe mai multe nivele, lucru numit Multilevel Cooking.
  • Întreținerea e una ușoară deoarece aparatul are curățare catalitică. În felul acesta scăpăm de resturi alimentare și acumulări de grăsime.
  • Gătirea se realizează uniform, acest lucru fiind numit Even Cooking. În acest fel scăpăm de grija întoarcerii preparatului. Această tehnologie permite încălzire mai rapidă așa încât să se facă economie de resurse (timp și curent).
  • Nu doar interiorul cuptorului e unul de dimensiuni mari, ci și tava de copt, fiind vorba despre una XL.
  • Din păcate nu are rotisor.
  • Costul de achiziție e ușor mai mare decât la alte modele, dar reflectă dotările aparatului.

Per ansamblu, acesta e aparatul pentru acele persoane care doresc să își amenajeze o bucătărie modernă ca aspect și funcționalitate cu un aparat care are fiabilitate peste medie.

Te-ar mai putea interesa