Electrolux EOE8P31X, cuptor 72 litri clasa A+

Pentru cei interesaţi de un aparat care să se prezinte bine vizual şi din punct de vedere al caracteristicilor recomand acest Electrolux EOE8P31X. E un model care dispune de o eficienţă energetică deosebită întrucât are clasa A de eficienţă energetică cu un consum energetic de 0.93 kWh per ciclu în modul convenţional.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat deosebit din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi vedea mai bine cum se prezintă acest model dpdv vizual. Puteţi observa că dispune de un panou de comandă modern cu control touch. Culorile sale sunt inox cu negru.


Păreri pro şi contra

Electrolux EOE8P31X e un model nou cu o capacitate de 72 litri care se adresează persoanelor interesate de ceva cu care să poată găti o cantitate mare de alimente.
Dimensiunile acestui electrocasnic incorporabil sunt unele normale de 59,4×59,6×56,9 ÎxLxA în cm, dimensiunile de încastrare fiind 56x60x55 cm.
Acest aparat vine şi cu cablu de alimentare la pachet, fiind vorba despre un cablu de 1,6 metri.
E un model multifuncţional cu funcţii precum grill, coacere, dezgheţare, funcţie pizza, dospire şi altele. Mai are şi funcţii suplimentare de gătire cum ar fi grill turbo, conservare alimente şi coacere umedă cu ventilaţie. Pe lângă acestea sunt şi altele.
Pentru a şti când e făcută mâncarea acest model e dotat cu sondă de temperatură. Acest lucru ajută la obţinerea unei mâncări gustoase.
Curăţarea e una de tip autocurăţare pirolitică aşa încât să aveţi cât mai puţine bătăi de cap cu întreţinerea aparatului.

Vor alege acest aparat cei care s-au săturat de aparatele de gătit pe gaz. Într-un cuptor electric mâncarea se va face uniform (la acest lucru contribuie şi ventilatorul), fără mirosuri neplăcute şi mai sănătos (nu au loc arderi de gaze).
Electrolux e un brand suedez şi fiind prezent pe piaţă de mult timp putem spune că beneficiem de un produs de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa