Electrolux EOE7C31Z, cuptor incorporabil de 72 litri

Dacă sunteți interesați să vă amenajați o bucătărie ca la carte cu electrocasnice incorporabil atunci e foarte important să alegeți un cuptor de calitate precum Electrolux EOE7C31Z. Acesta vine de la Electrolux care e numărul 2 la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat multifuncțional cu o capacitate mare și care se prezintă foarte bine dpdv estetic.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e complet negru, motiv pentru care se va integra perfect în orice mobilier, indiferent de culoare.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EOE7C31Z e unul cu o capacitate de 72 litri, iar din această cauză va permite gătirea de cantități mari de alimente.
Scriam că e multifuncțional, iar printre funcțiile acestuia se numără grill, coacere și funcția pizza.

  • Eficiența energetică e una bună, aparatul având clasa A+ cu un consum de 0,93 kWh pe ciclu.
  • Beneficiază de senzor alimentar – Food Sensor – cu ajutorul căruia să monitorizezi temperatura de la interiorul alimentelor. Acest lucru e unul caracteristic cuptoarelor din seria SenseCook 700 din care face parte și acest model.
  • Întreținerea e una ușoară, aparatul având în dotare curățare catalitică. E auto-curățare care pornește atunci când cuptorul ajunge la temperatura de 250 grade.
  • Are funcție de încălzire rapidă care ajută la economisirea timpului.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare
  • Nu are rotisor

Sper că v-ați familiarizat puțin cu produsul din acest scurt review. În opinia mea, merită să achiziționați produsul dacă aveți un buget peste medie și vreți ceva de calitate. Pe piață sunt modele similare la costuri ceva mai mici, dar niciunul nu se poate compara la nivel calitativ cu acesta.
Pentru a vă demonstra că acest aparat e superior calitativ, producătorul oferă o garanție de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Acest lucru purtând numele de Confort Max.

Te-ar mai putea interesa