Electrolux EOD6P77WX review

Cuptorul Electrolux EOD6P77WX e un alt model premium pentru acele persoane care doresc un aparat aspectiv și cu multă tehnologie utilă. Precum modelul Electrolux EOB8S39WZ, și acesta are wireless așa încât să poată fi comandat de la distanță. Diferența dintre acestea fiind pe partea de capacitate, deoarece modelul de față are 72 litri (adică e mai mare).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine vizual și funcțional. După cum am scris mai sus, aparatul are o capacitate XL de 72 litri, iar eficiența energetică e A+ (consumul de curent e de 0,93 kWh per ciclu). Față de modele standard acesta are senzor gătire, gătire cu abur și wireless.

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest producător, printre acestea cele mai importante sunt în rândurile care urmează:
Capacitatea aparatului e una mare de 72 litri așa încât să poată găti mai multe preparate în același timp (gătire multilevel) sau un singur preparat de dimensiuni mari.
Garanția standard e de 2 ani, dar dacă înregistrai aparatul pe site-ul Electrolux atunci aveți 5 ani garanție.
Gătește cu abur, funcție numită SteamBake. Aceasta face ca preparatele să fie fragede la interior și crocante la exterior.
Carnea se va face bine la interior întrucât are senzor de gătire. Acesta are rol de a măsura cu exactitate temperatura din interiorul preparatului.

Ca lucru negativ nu am ce să menționez deoarece raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun. Chiar nu știu motivul pentru care prețul e așa de mic.

De final trebuie să scriu că recomand acest cuptor celor care vor un produs de calitate de la producătorul numărul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa