Electrolux EOD6P71X, model 72 litri cu autocurăţare pirolitică

Electrolux EOD6P71X e un aparat de tipul cuptor incorporabil cu eficienţă energetică ridicată. Vorbim despre clasa A+ cu un consum de 0,93 kWh în mod de funcţionare convenţional şi 0,69 kWh pentru modul ventilaţie. Datorită capabilităţilor sale acest model e unul care se adresează atât restaurantelor cât şi celora interesaţi în a folosi aparatul în scopuri casnice.

Acest model vine la un cost deloc mare, fiind vorba un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că şi aspectul e unul plăcut, fiind vorba despre un aparat de culoare inox.


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux EOD6P71X beneficiază de o capacitate de 72 litri, fiind substanţial mai mare decât cea a unui cuptor normal.
Dimensiunile sale sunt de 59,4×59,6×56,8 ÎxlxA cm, iar pentru încastrare trebuie să ţineţi cont de spaţiul de încastrare care este de 56x60x55 ÎxlxA în cm.
Acest aparat trebuie amplasat în vecinătatea prizei deoarece cablul are o lungime de 1,6 centimetri. Aceasta e o lungime normală a cablului deoarece toate aparatele de tip cuptor incorporabil au cabluri pe această lungime.
Consumul energetic e unul mic deoarece are clasa A+ cu o putere de 3,4 kW (aceasta e o putere maximă).
Pentru o mâncare mai bine făcută acest model e dotat cu sondă Food Probe (probă de carne) care ne spune când e făcută friptura sau ceea ce gătiţi.
Un lucru care ajută la o gătire uniformă e faptul că are ventilator. Acest lucru face diferenţa dintre o mâncare gătită parţial sau corespunzător (în profunzime).

Dacă vă interesează un aparat care nu doar arată bine, dar care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre gătirea corespunzătoare a mâncării atunci acest model Electrolux EOD6P71X ar fi foarte bun. E un aparat cu o fiabilitate foarte bună deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult la 3-4 ani.
Dacă vreţi mai multe informaţii despre brand atunci trebuie ştiut că este unul suedez fondat în anii 1918, lucru care ne arată e unul cu o lungă istorie.