Electrolux EOD6P71X, model 72 litri cu autocurăţare pirolitică

Electrolux EOD6P71X e un aparat de tipul cuptor incorporabil cu eficienţă energetică ridicată. Vorbim despre clasa A+ cu un consum de 0,93 kWh în mod de funcţionare convenţional şi 0,69 kWh pentru modul ventilaţie. Datorită capabilităţilor sale acest model e unul care se adresează atât restaurantelor cât şi celora interesaţi în a folosi aparatul în scopuri casnice.

Acest model vine la un cost deloc mare, fiind vorba un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Din poza de alături se poate vedea că şi aspectul e unul plăcut, fiind vorba despre un aparat de culoare inox.


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux EOD6P71X beneficiază de o capacitate de 72 litri, fiind substanţial mai mare decât cea a unui cuptor normal.
Dimensiunile sale sunt de 59,4×59,6×56,8 ÎxlxA cm, iar pentru încastrare trebuie să ţineţi cont de spaţiul de încastrare care este de 56x60x55 ÎxlxA în cm.
Acest aparat trebuie amplasat în vecinătatea prizei deoarece cablul are o lungime de 1,6 centimetri. Aceasta e o lungime normală a cablului deoarece toate aparatele de tip cuptor incorporabil au cabluri pe această lungime.
Consumul energetic e unul mic deoarece are clasa A+ cu o putere de 3,4 kW (aceasta e o putere maximă).
Pentru o mâncare mai bine făcută acest model e dotat cu sondă Food Probe (probă de carne) care ne spune când e făcută friptura sau ceea ce gătiţi.
Un lucru care ajută la o gătire uniformă e faptul că are ventilator. Acest lucru face diferenţa dintre o mâncare gătită parţial sau corespunzător (în profunzime).

Dacă vă interesează un aparat care nu doar arată bine, dar care se comportă fără reproşuri când vine vorba despre gătirea corespunzătoare a mâncării atunci acest model Electrolux EOD6P71X ar fi foarte bun. E un aparat cu o fiabilitate foarte bună deoarece are o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult la 3-4 ani.
Dacă vreţi mai multe informaţii despre brand atunci trebuie ştiut că este unul suedez fondat în anii 1918, lucru care ne arată e unul cu o lungă istorie.