Electrolux EOD3H70X, 5 motive pentru

Cuptorul incorporabil Electrolux EOD3H70X e unul din categoria premium pentru acele persoane care-și doresc un model încorporabil de top.
Acest articol are rol de a vă familiariza cu aparatul cât și de a vă prezenta principalele cinci motive pentru care merită ales.

Nu înainte de a preciza că aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat multifuncțional de top care arată bine și e ușor de folosit. Cred că vă dați seama din poza de alături că are culoare inox (e vorba despre un inox anti-amprentă).

Avantaje și dezavantaje

Pe lângă faptul că Electrolux EOD3H70X vine de la numărul 2 la nivel mondial aș dori să evidențiez principalele atuuri ale acestuia precum:

  • Capacitatea e una mare de 72 litri, fiind vorba despre una peste medie și permițând gătirea unei cantități mari de alimente.
  • Face parte din gama SteamBake, adică folosește abur la gătire. În acest fel produsele de patiserie vor avea o crustă perfectă.
  • Gătirea e una uniformă deoarece beneficiază de sistemul Even Cooking.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa A (vechea clasă) cu un consum de 0,93 kWh per ciclu.
  • Are o garanție de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului
  • Nu are auto-curățare

Întrebări frecvente

Cine produce cuptorul?

Acesta e produs de firma suedeză Electrolux care se află pe locul 2 la nivel mondial.

Are rotisor?

Nu, dar are grill. În felul acesta poți prăji sau rumeni preparatele preferate cu ajutorul funcției grill.

Cum se curăță?

Din păcate nu are funcție auto-curățare, dar la interior se poate curăța cu ceva neabraziv. De ex cu o lavetă. Același lucru fiind valabil și la exterior, deși are inox anti-amprentă.

Concluzie

Modelul acesta se va dovedi mai mult decât suficient pentru cineva interesat în a găti cantități mici sau mari de mâncare. Vine cu un număr mediu de dotări care-i vor satisface pe cei oarecum pretențioși.

Te-ar mai putea interesa