Electrolux EOD3C70TK, cuptor incorporabil electric și multifuncțional

Un cuptor electric precum Electrolux EOD3C70TK trebuie incorporat într-un corp de mobilier special sau poate că optați pentru cel modular, adică va fi pus sub blat. Poate că voi vă doriți să fie poziționat mai sus ca să nu vă aplecați, astfel că veți avea nevoie de un mobilier la comandă. Poate că veți observa că acest model costă cât unele pachete de tipul cuptor+plită (Hansa BCCI64561), doar că nu veți vedea anumite dotări speciale și nici performanțe impresionante.

Doar după cum arată vă puteți face o idee despre el, adică unele dotări sunt evidente și panoul de control oferă mai multe opțiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul acesta aspectiv nu pare să fie mult mai diferit decât restul, însă are specificații care trebuie menționate:

  • finisaj complet negru cu timer digital, buton dedicat pentru abur, butoane rotative pentru modurile de încălzire și setare temperaturii;
  • puterea cuptorului este impresionantă (aproape 3kW), dar și temperatura maximă care poate fi setată (275 grade C);
  • funcție de autocurățare prezentă și care ușurează întreținerea sa – catalitică;
  • funcțiile Pizza, semnal acustic, ventilare, Steambake etc. nu lipsesc; cu ajutorul aburului puteți obține acea crustă crocantă și interior pufos;
  • sistemul de gătire uniformă nu mai este atât de rar întâlnit și este prezent și pe acesta. Aici vorbim de Even Cooking, dar și de MultiLevel Cooking (mai multe preparate simultan). Bineînțeles, nu o să puteți pune o prăjitură și o friptură, deoarece se amestecă mirosurile, ci mai degrabă două prăjituri diferite ori alte preparate care le puteți mânca împreună.
  • alături de acesta sunt incluse câteva accesorii foarte utile: două tăvi și raftul din sârmă cromată (poate fi folosit pentru deshidratarea fructelor și legumelor).

Concluzie

Electrolux EOD3C70TK impresionează și nu o spun doar eu, ci o spun toți clienții. Evident că nu poate dezamăgi în acest preț, iar acest brand oferă și soluții mai atractive pentru cei care nu ar fi dispuși să cheltuie atât de mult, în special că mai e necesare și o plită. Ce fel de plită… aici stabiliți numai voi, însă mie îmi plac cel cu inducție.

Te-ar mai putea interesa