Electrolux EOC5951AOX, cuptor incorporabil de 74 litri

Electrolux EOC5951AOX e un cuptor incorporabil mare și bine dotat de la un brand destul de cunoscut. Cu siguranță, dimensiunile sale sunt generoase și spun asta deoarece volumul cuptorului e peste medie. Consumul de energie e mic de aceea are și clasa A-20%, aceasta oglindește cel mai bine eficiența aparatului. E nevoie de o astfel de clasă deoarece e vorba de un aparat care probabil l-ați folosi zilnic. Acest model e unul destul de interesant și nu cred că e foarte scump pentru ce oferă. Deasemenea, trebuie să vă gândiți și la o plită incorporabilă iar una cu inducție ar fi perfectă. Spun asta deoarece trebuie să alegeți doar aparate de ultimă generație cu design modern.

Dacă nu sunteți convinși de cât de bine arată sau ar arăta la voi în bucătărie, vă recomand clipul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea electrică e destul de bună și eficiența aparatului ține tehnologiile acestuia. Un cuptor de 74 litri e alegere corectă pentru cei care au o familie mare ori vor să gătească mult. E dotat cu un control electronic, ecran LCD, timer, grill, ventilator etc. Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, autocurățare pirolitică, iluminare interioară, sistem pornire/oprire automată, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mare, grill cu suprafață mică, menținere cald și încălzire inferioară.

Sunt incluse tava de coacere și tava pentru prăjituri. Puterea cuptorului e una de 3500 W care e mai mult decât satisfăcătoare, oricum aceasta diferă în funcție de program sau treapta de coacere.

Ca și caracteristici speciale are: inox antiamprentă, VelvetClosing, 3 niveluri de coacere și sonda carne. Nivelul de zgomot e destul de redus dar și așa nu e un aparat care îl veți folosi tot timpul.

Plusuri: toate acele dotări de mai sus, autocurățare, volum mare, consum mic, accesorii incluse interesante etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux EOC5951AOX poate fi un model foarte bun, dar e nevoie și de un buget generos. Jos e un clip destul de interesant din care se poate observa cât de bine arată și panoul de control digital.

Lasă un comentariu