Electrolux EOC5851AOX, cuptor incorporabil

Dacă vă doriți  bucătărie cu aparate de ultimă generație, atunci aveți nevoie și de un buget generos. Iar un prim aparat care nu trebuie să lipsească e acest cuptor incorporabil Electrolux EOC5851AOX. Vine cu toate dotările posibile de pe piață și are un aspect pe măsură. O parte din caracteristicile sale speciale ar fi: cele 90 de programe presetate, volumul, puterea sa, suporturi telescopice, ușă cu 3 straturi, auto-curățare prin piroliză, inox anti-amprentă etc. Acesta sunt doar o parte din caracteristicile sale și cred că deja a devenit mai interesant. Poate fi considerat ca o investiția atât pentru un restaurant/cofetărie cât și pentru acasă. Cu acesta puteți găti orice și eficient – clasa A++. Deci prețul e justificat și poate fi achiziționat chiar și în rate. EOC5851AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum de 74 litri care e mult peste medie și din fericire, dimensiunile sale nu au fost afectate. Deci e un model compact iar putea sa e pe măsură – 3500 W. Datorită clasei energetice A++, consumul într-un programe e de 0,89 kW/h. Controlul e de tip electronic: ecran LCD generos și butoane tactile iluminate pe albastru. Ventilatorul are rolul de a distribui uniform căldura iar timerul vă atenționează când programul a luat sfârșit.

Pe partea de funcții și programe are: autocurățare pirolitică, iluminare interioară, ușă rece (datorită straturilor multiple de sticlă), decongelare, încălzire superioară/inferioară, pizza etc. Mai sunt și altele dar nu are rost să vi le enumăr acum pe toate, deoarece pot fi găsite în manualul său. În el veți găsi tava pentru coacere dar și grătarul combi. Vine chiar și cu ghidaje care trebuie scoase atunci când doriți să folosiți opțiunea de auto-curățare. Cât despre dimensiunile sale, are o adâncime de circa 56 cm iar înălțimea și lățimea sunt de circa 59 cm. Electrolux EOC5851AOX are tot ce vă puteți să vă doriți și cu acesta vă puteți ușura munca zilnică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o mulțime de funcții și programe, opțiuni de salvare programe, butoane de tip touch, volum, mare, consum mic de energie, suporturi telescopice etc.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest cuptor Electrolux EOC5851AOX e cea mai bună alegere de la ora actuală din motivele menționate anterior și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Pentru mai multe detalii am pus un clip de prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa