Electrolux EOC5654TOX, cuptor de 72 litri din inox antiamprentă

Modelul Electrolux EOC5654TOX e unul premium pentru cei interesați de ceva cu o capacitate de 72 litri și cu multiple funcții. Utilizarea aparatului nu e cu mult diferită de cuptorul unui aragaz, mai ales că nu e nevoie să aprindeți flacără deoarece e electric.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat bun din toate punctele de vedere. O funcție mai unică e cea PlusSteam care folosește abur pentru a face crustă și textură delicioasă. Din poză se poate vedea că aparatul are un panou de control ok cu puține butoane.


Avantaje

Consumul energetic al aparatului Electrolux EOC5654TOX nu e prea mare deoarece are clasa de eficiență energetică A+.
Cred că ar trebui să precizez câteva date despre consum și putere. Acest model are consum energetic de 0,93 kWh, având o putere de 3840W și p putere a grillului de 2300W.
Aspectul e unul plăcut în special datorită prezenței inoxului care nu e de oricare fel, ci antiamprentă.
Chiar dacă e un aparat cu capacitate mare, dimensiunile sale nu sunt exagerate, ci unele normale de 59x59x57 (ÎxLxA cm).
Alimentarea aparatului se face cu un cordon care are 1,5 metri, iar acesta e în pachet.
Beneficiază de grill, acesta fiind unul: cu convecție aer, suprafață mare, suprafață mică.
Ca oricare alt aparat al anului 2018 are autocurățare, fiind vorba despre piroliză (descompunere termică).
Probabil că se poate vedea și din poza de mai sus că acest aparat e dotat cu sondă FoodProbe care atenționează atunci când mâncarea e gata.

Verdict

Astfel de aparate sunt foarte bune pentru cei interesați să gătească în condiții optime orice. Recomand un cuptor electric în defavoarea unuia pe gaz deoarece e sigur, coacerea e uniformă (la acest lucru contribuie și ventilatorul mare) și e mai sănătoasă (nu au loc arderi de gaze).
Dacă nu știți de unde provine brandul Electrolux atunci trebui știut că e unul suedez și are fabrică chiar și în România.

Te-ar mai putea interesa