Electrolux EOC5651BOX, cuptor 74 litri

Electrolux EOC5651BOX e un cuptor electric cu o capacitate de 74l și o clasă de eficiență energetică A++. Vine ca o alternativă la un cuptor pe gaz, iar principalele motive pentru care ai alege un astfel de electrocasnic ar fi faptul că gătește sănătos, e sigur și vine cu multe funcții.
Capacitatea impresionantă îl face un excelent candidat pentru bucătari profesioniști, dar și pentru cei interesați să gătească acasă.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e premium. Dovadă fiind materialul din care-i făcut și funcțiile.

Aparatul
Aparatul

Electrolux EOC 5651 BOX are niște caracteristici ok printre care aș aminti afișajul LED (așa încât aparatul să nu consume mult curent când arată diferite informații), facilitățile (grill și treaptă pentru pizza) și controlul foarte ușor.
Printre funcțiile sale se numără încălzirea rapidă, treapta de pizza, decongelare și altele.
Față de alte cuptoare, acesta are o sondă FoodProbe care ajută la identificarea dacă mâncarea e făcută bine. Vă dați seama că sonda aceasta e foarte utilă și mă bucur că au decis să implementeze așa ceva. Funcționarea sondei e automată, deci când mâncarea atinge calitatea dorită atunci cuptorul se oprește automat (vă recomand să citiți manualul așa încât să selectați în cunoștință de cauză unul dintre cele 3 moduri de gătire).

Avantajele unui astfel de electrocasnic ar fi costul de achiziție mic, că are o fiabilitate ridicată, materialele de calitate din care e făcut, că are cablu de alimentare (de 1,5 metri; alte modele nu vin cu cablu de alimentare), consumul redus de energie și că nu face mult zgomot. Am scris anterior că aparate similare nu au cablul de alimentare inclus în pachet și vă dați seama că la acele modele mai trebuie să dați bani în plus la instalator, pe când la acesta nu vă stresați prea mult.

Deci, dacă vrei un aparat cu o fiabilitate ridicată (garanția e de 5 ani dacă cumperi aparatul până pe 31 dec 2014) de la un brand de top atunci acesta ar trebui să fie printre primele alegeri.
Alături am pus și un preview pentru a vă face o opinie despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa