Electrolux EOB8851AOX, cuptor incorporabil cu abur

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB8851AOX e unul din segmentu superior datorită unor caracteristici: control electronic, gătire cu abur, inox antiamprentă, volum de 73 litri și clasa A+. Se poate observa pe panoul său de control că are un recipient special care poate fi alimentat cu apă. Nu putea un model prea accesibil ținând cont de ce oferă și cât de mare e. Totuși, în mare parte prețul pare justificat iar alternative similare nu prea există. Veți găsi modele bune sau chiar mai ieftine dacă nu doriți acel mod de gătire (cu abur). Finisajul e destul de reușit iar dacă vreți o bucătărie modernă, e nevoie și de aparate incorporabile pe măsură.

Merită încercat în special că nu sunt multe cuptoare ca și acesta, iar alături de acesta veți primi și un kit de rețete de gătit cu abur. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de alimentare pot spune că doar un cablu pentru conectarea la rețea (doar cele pe gaz au două tipuri de alimentări – gaz+electric). Cuptorul de 73 litri e mult peste medie și poate să facă față oricărei provocări. Are dotări bune: ventilator, afișaj LED; 7 funcții, grill, control electronic. Clasa A+ sugerează că acest mode lare un consum corespunzător și trebuie să țineți cont și de faptul că e mare. E vorba de un consum mediu de 0.99 kWh, care nu mi se pare mare pentru un astfel de cuptor. Puterea maximă a asa e de 3500 W dar asta diferă în funcție de programul ales.

Programele sale sunt următoarele: blocare acces copii, încălzire inferioară, iluminare interioară, încălzire rapidă, ventilator+inel etc. Cablul de alimentare nu e foarte lung, de aceea e bine să aveți o priză în apropiere. La capitolul design are o combinație de inox cu negru.

Plusuri: performant, gătire cu aburi, volum mare, funcții și programe interesante, design plăcut, fiabilitate și altele..
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux EOB8851AOX e o alegere excelentă pentru orice bucătar sau gospodină. Acesta poate fi cadoul ideal dar nu uitați că ar trebui să alegeți și o plită corespunzătoare dacă nu ați ales una. Jos am pus o prezentare video a acestui cuptor din care se pot observa câteva dotări ale sale.

Te-ar mai putea interesa