Electrolux EOB5450AOX, cuptor incorporabil A++

Electrolux EOB5450AOX e un aparat care necesită incorporare și  poate fi pus în bucătărie. Poate înlocui orice aragaz ori cuptor deoarece acesta oferă exact ce aveți nevoie. Arată destul de bine și se poate observa cel mai bine în poza sau clipul de jos, iar acesta face parte din segmentul premium. Oferă cam tot ce vă puteți dori în acest buget, dar nu și funcție de autocurățare sau ghidaje telescopice. Acele ghidaje le puteți lua ulterior și vă ajută să scoateți cu ușurință tava din cuptor chiar dacă e grea.

Prețul acestui model e destul de atractiv deoarece e la promoție acest aparat. Deci aveți ocazia de a lua și o plită incorporabilă pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparat
Aparat

Capacitatea sa e de 74 litri, deci e peste medie și astfel puteți găti mult. Datorită alimentării electrice și ventilatorului, pot spune că poate găti orice și uniform. Clasa de eficiență energetică e A++ care e destul de bună și evidențiază consumul (e destul de redus ținând cont de volumul cuptorului). Controlul cuptorului e unul mecanic deoarece sunt prezente butoane push-up și ecran LED e mic. Cele cu ecran mai mare și multe funcții au control electronic și e nevoie de el pentru a-l folosi mai ușor.

Pe partea de funcții și programe are:încălzire superioară/inferioară, semnal sonor, pereți cuptor din email ușor de întreținut etc. Accesoriile incluse sunt: tava de coacere, tava de copt din aluminiu și tavă colectare emailată. Puterea sa e de 3500 W, însă consumul e undeva la 0.99 kWh/h și ține de programul ales.

Plusuri: accesorii incluse destul de interesante, finisaj antiamprentă, consum mic, gătire uniformă, volum mare și fiabilitate.
Minusuri: nu prea are având în vedere că e la promoție.

Electrolux EOB5450AOX poate fi o recomandare chiar și pentru un prieten care își renovează bucătăria și are nevoie de aparate noi. Bineînțeles, e recomandat să aveți un mobilier corespunzător pentru incorporare. Jos e acel clip de care vă spuneam și care e cu modelul de sus. Deci dacă nu l-ați văzut în realitate, atunci aveți posibilitatea să vă faceți o idee.

Te-ar mai putea interesa