Electrolux EOB53203X

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB53203X e unul foarte reușit și care vi-l recomand. Mi-au plăcut suporturile telescopice, designul, funcționalitatea și funcția de autocurățare. Toate acesta la un preț foarte bun și la 2 ani garanție. Deci nu e un cuptor obișnuit ci unul modern cu finisaj antiamprentă, control electronic și multe alte caracteristici interesante. Trebuie să recunosc că e o adevărată investiție pentru cei ce-și doresc o bucătărie elegantă și modernă în același timp. Alături de acesta nu vă recomand o plită obișnuită, ci una cu sticlă vitroceramică deoarece va da un plus de eleganță. Acest model EOB53203X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Controlul digital

Specificații tehnice

Are un volum generos ce vă permite gătiți două feluri de mâncare în același fi că sunt prăjituri fie fripturi. Clasa energetică e A, astfel că are un consum de energie de circa 0.78 kWh. Nu mai există modele pe gaz de aceea și e la fel de eficient având în vedere că are o putere de 3075 W. Chiar dacă are o putere așa mare, e dotat cu 4 nivele de coacere (adică se poate seta temperatura dorită). Afișajul LED e o dotare destul de utilă și asta presupune că are control electronic. La acest capitol prezintă un finisaj pe inox dar care nu permite formarea de amprente.

E un model multifuncțional cu încălzitor sub formă de inel. Funcțiile sale sunt următoarele: încălzire inferioară, ventilator+grill, lumină, grill, încălzire superioară etc. Deasemenea, are și funcții oferite de controlul electronic: semnal sonor terminare program, timp rămas și oprire ecran. Suporturile telescopice sunt o caracteristică destul de rar întâlnită care vă ajută să scoateți tava în siguranță din cuptor. Accesoriile incluse sunt: suporturile telescopice, cele 2 tăvi și grătarul. Dacă nu doriți să folosiți pentru curățare, funcția de autocurățare catalitică, puteți curăța manual cavitatea deoarece e vorba de un email lucios.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: finisaj antiamprentă, suporturi telescopice, consum decent de energie, are toate funcțiile necesare, funcție de autocurățare etc.

Minusuri: lipsa cablului de alimentare.

Concluzie

Acest Electrolux EOB53203X e un cuptor care puteți să-l recomandați chiar voi unui prieten care nu se pricepe la electrocasnicele incorporabile și dacă are un buget generos, poate opta și pentru o plită pe gaz sau electrică cu inducție. Nu recomand cele electrice clasice deoarece au un randament inferior. Jos am pus o prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa