Electrolux EOB53203X

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB53203X e unul foarte reușit și care vi-l recomand. Mi-au plăcut suporturile telescopice, designul, funcționalitatea și funcția de autocurățare. Toate acesta la un preț foarte bun și la 2 ani garanție. Deci nu e un cuptor obișnuit ci unul modern cu finisaj antiamprentă, control electronic și multe alte caracteristici interesante. Trebuie să recunosc că e o adevărată investiție pentru cei ce-și doresc o bucătărie elegantă și modernă în același timp. Alături de acesta nu vă recomand o plită obișnuită, ci una cu sticlă vitroceramică deoarece va da un plus de eleganță. Acest model EOB53203X are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Controlul digital

Specificații tehnice

Are un volum generos ce vă permite gătiți două feluri de mâncare în același fi că sunt prăjituri fie fripturi. Clasa energetică e A, astfel că are un consum de energie de circa 0.78 kWh. Nu mai există modele pe gaz de aceea și e la fel de eficient având în vedere că are o putere de 3075 W. Chiar dacă are o putere așa mare, e dotat cu 4 nivele de coacere (adică se poate seta temperatura dorită). Afișajul LED e o dotare destul de utilă și asta presupune că are control electronic. La acest capitol prezintă un finisaj pe inox dar care nu permite formarea de amprente.

E un model multifuncțional cu încălzitor sub formă de inel. Funcțiile sale sunt următoarele: încălzire inferioară, ventilator+grill, lumină, grill, încălzire superioară etc. Deasemenea, are și funcții oferite de controlul electronic: semnal sonor terminare program, timp rămas și oprire ecran. Suporturile telescopice sunt o caracteristică destul de rar întâlnită care vă ajută să scoateți tava în siguranță din cuptor. Accesoriile incluse sunt: suporturile telescopice, cele 2 tăvi și grătarul. Dacă nu doriți să folosiți pentru curățare, funcția de autocurățare catalitică, puteți curăța manual cavitatea deoarece e vorba de un email lucios.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: finisaj antiamprentă, suporturi telescopice, consum decent de energie, are toate funcțiile necesare, funcție de autocurățare etc.

Minusuri: lipsa cablului de alimentare.

Concluzie

Acest Electrolux EOB53203X e un cuptor care puteți să-l recomandați chiar voi unui prieten care nu se pricepe la electrocasnicele incorporabile și dacă are un buget generos, poate opta și pentru o plită pe gaz sau electrică cu inducție. Nu recomand cele electrice clasice deoarece au un randament inferior. Jos am pus o prezentare a sa:

Lasă un comentariu