Electrolux EOB43450OX, cuptor incorporabil pe inox antiamprentă

Cuptorul Electrolux EOB43450OX e un aparat incorporabil care se folosește de un sistem de încălzire UltraFanPlus – se folosește de un ventilator ceva mai mare pentru a găti mai uniform. Interiorul său vă permite să introduceți orice tip de tavă/vas chiar cele cu mai multă mâncare. Astfel, puteți găti mai mult sau mai multe în același timp (2 prăjituri) pentru musafiri într-un timp foarte scurt. Din poza de jos se vede foarte bine dotările sale și pe câte nivele se pot pune tăvile ori grătarul.

Acest cuptor are un finisaj antiamprentă pentru ca să nu se formeze urme pe suprafața argintie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă panoul de control nu e foarte avansat, veți putea alege cu ușurință funcțiile dorite. Butonul din dreapta e pentru selectarea temperaturii dorite, iar cel din stânga e pentru programe. Central avem timerul digital care se integrează mai bine în peisaj decât cel mecanic.

Ca și programe de gătit, cuptorul oferă destul de multe: încălzire rapidă, autocurățare cu aburi, grill cu convecție, treaptă pentru pizza etc. La acestea se mai adaugă și funcție de iluminare, în caz că vreți să vedeți cât de gătită e mâncare sau coaptă e prăjitura. Nu trebuie neglijat faptul că sunteți avertizați sonor când programul a luat sfârșit și că după folosire pereții cuptorului se curăță ușor (email special).

Păreri pro și contra

Are o capacitate generoasă pentru acest buget, 9 funcții, aspect plăcut, ghidaj telescopic, interfață ușor de folosit cu butoane retractabile (le puteți împinge pentru să nu umble nimeni la ele). Finisajul anti-amprentă a ajuns și pe variante mai accesibile însă nu e o caracteristică standard, ci una premium. Aparatele mai noi sunt mai eficiente, adică nu mai consumă atât de multă energie, iar cel de sus are un consum de 0.93 kW/h. Ținând cont că acest cuptor e de 2780 W, grill-ul trebuie să aibă o putere similară (2700 W) pentru a putea găti orice.

Electrolux EOB43450OX poate fi ales alături de o plită pe gaz sau una electrică, însă trebuie să țineți cont de faptul că are un design modern.

Te-ar mai putea interesa