Electrolux EOB3450AOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX e unul electric, cu clasa A+ și finisaj pe culoarea inox. Aceste caracteristici le veți găsi și la alte modele motiv pentru care trebuie să precizez că prețul său e oarecum justificat de volum său, design său, suporturile telescopice și altele. Deci e vorba de un model mare care ideal pentru gospodinele care gătesc mult, restaurante, patiserii sau cofetării. Din poză de jos e poate observa că nu are prea multe butoane, ci doar câteva și un ecran LCD. Deci are un control electronic, control care nu-l găsiți pe modelele mai ieftine. Se poate observa că are chiar și un ventilator care asigură distribuirea uniformă a căldurii și deci cuptorul va găti mai eficient decât cuptorul unui aragaz obișnuit. Acest model EOB3450AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Nu veți găsi astfel de cuptoare cu alimentare pe gaz doar dacă optați pentru un aragaz și deci e normal că are alimentare electrică. Pentru acesta aveți nevoie de o sursă de alimentare destul de apropiată. Consumul de curent e potrivit pentru un astfel de mode în special că are eficiență energetică A+ care presupune că nu sunt scurgeri de căldură. Afișajul LED e destul de folosit deoarece puteți vedea stadiul programului ales. E dotat cu timer, grill, 8 funcții și cu un geam de protecție în 2 straturi. Se poate observa că nu are rotisor care și așa nu cred că-l foloseați.

Pe partea de funcții și programe cuptorul numit Electrolux EOB3450AOX are următoarele: grill su suprafață mare, convecție cu aer fierbinte, închidere amortizată a ușii dar și altele. Deci putem spune că are toate dotările/caracteristicile necesare și pot spune că prețul e justificat chiar dacă e mare. Înainte de instalare, citiți manualul său pentru a ti cu exactitate cât trebuie să tăiați din mobilier.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: primul lucru care ia în evidență e design-ul său care e mai mult decât elegant, butoanele sunt poziționate ergonomic astfel încât să fie ușor de folosit iar lângă fiecare veți găsi o pictogramă.

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Acest cuptor Electrolux EOB3450AOX e o recomandare și spun asta pentru că acest producător oferă și alte modele, mai sofisticate însă nu la fel de accesibile ca și acesta. Alături de acesta vă recomand și o plită cu gaz însă cu suprafață din sticlă pentru un plus de eleganță și acea plită se curăță mai ușor decât una obișnuită.

Te-ar mai putea interesa