Electrolux EOB3450AOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX e unul electric, cu clasa A+ și finisaj pe culoarea inox. Aceste caracteristici le veți găsi și la alte modele motiv pentru care trebuie să precizez că prețul său e oarecum justificat de volum său, design său, suporturile telescopice și altele. Deci e vorba de un model mare care ideal pentru gospodinele care gătesc mult, restaurante, patiserii sau cofetării. Din poză de jos e poate observa că nu are prea multe butoane, ci doar câteva și un ecran LCD. Deci are un control electronic, control care nu-l găsiți pe modelele mai ieftine. Se poate observa că are chiar și un ventilator care asigură distribuirea uniformă a căldurii și deci cuptorul va găti mai eficient decât cuptorul unui aragaz obișnuit. Acest model EOB3450AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Nu veți găsi astfel de cuptoare cu alimentare pe gaz doar dacă optați pentru un aragaz și deci e normal că are alimentare electrică. Pentru acesta aveți nevoie de o sursă de alimentare destul de apropiată. Consumul de curent e potrivit pentru un astfel de mode în special că are eficiență energetică A+ care presupune că nu sunt scurgeri de căldură. Afișajul LED e destul de folosit deoarece puteți vedea stadiul programului ales. E dotat cu timer, grill, 8 funcții și cu un geam de protecție în 2 straturi. Se poate observa că nu are rotisor care și așa nu cred că-l foloseați.

Pe partea de funcții și programe cuptorul numit Electrolux EOB3450AOX are următoarele: grill su suprafață mare, convecție cu aer fierbinte, închidere amortizată a ușii dar și altele. Deci putem spune că are toate dotările/caracteristicile necesare și pot spune că prețul e justificat chiar dacă e mare. Înainte de instalare, citiți manualul său pentru a ti cu exactitate cât trebuie să tăiați din mobilier.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: primul lucru care ia în evidență e design-ul său care e mai mult decât elegant, butoanele sunt poziționate ergonomic astfel încât să fie ușor de folosit iar lângă fiecare veți găsi o pictogramă.

Minusuri: nu și-l poate permite oricine.

Concluzie

Acest cuptor Electrolux EOB3450AOX e o recomandare și spun asta pentru că acest producător oferă și alte modele, mai sofisticate însă nu la fel de accesibile ca și acesta. Alături de acesta vă recomand și o plită cu gaz însă cu suprafață din sticlă pentru un plus de eleganță și acea plită se curăță mai ușor decât una obișnuită.

Lasă un comentariu