Electrolux EOB3430COK, cuptor incorporabil clasa A++

Pentru cei interesați să-și facă o bucătărie ca la carte recomand acest Electrolux EOB3430COK deoarece e un model care nu deranjează vizual și se alimentează electric. Mai mult, acest model e unul care are un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa de eficiență energetică A++. E perfect pentru acasă, dar și pentru cei care îl vor pentru un restaurant deoarece are o capacitate de 74 litri.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un excelent aparat care vine de la un brand care e numărul doi mondial (iar cel mai tare e că acest brand e unul european… mai exact din Suedia). Din imagine vedeți că are două plite, însă doar una e de coacere deoarece cealaltă e una de colectare.

Interiorul
Interiorul

Din imaginea postată mai sus puteți vedea cum arată, mai exact e o imagine cu interiorul deoarece am văzut că pe net sunt doar imagini cu exteriorul. La interior are ventilator care ajută la o coacere uniformă, iar grill-ul normal că e o facilitate care e integrată în acest aparat.

Avantajele acestui model față de cele pe gaz ar fi că e mai sigur și că procesul de coacere e uniform. Să nu mai zic de faptul că e mai sănătos să gătești electric decât cu gaz deoarece nu are loc acel proces de ardere a gazelor. Modelul acesta are 8 funcții, dar și 3 nivele de coacere care ajută la prepararea diferitelor feluri de mâncare așa cum doriți. Dacă aveți întrebări legate de cablul de alimentare atunci ar trebui să vă zic că are un cablu de 1,8 metri, motiv pentru care cred că o să aveți nevoie de un prelungitor.

În rest acest model e unul modern numai bun pentru bucătăria restaurantului deoarece are volumul de 74 litri… care e foarte mare. Dacă nu aveți o plită atunci eu recomand tot un model de la Electrolux, mai exact Electrolux EHF6140FOK.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu