Electrolux EOB3400DOX, cuptor de 74 litri

Electrolux EOB3400DOX e un cuptor perfect pentru acasă ori un local deoarece are o capacitate de 74l, iar faptul că e electric contribuie la o coacere mai uniformă și sănătoasă. Nu trebuie să vă sperie deoarece nu are un consum exagerat de curent, ci mic întrucât are clasa A de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e deloc mare pentru un brand care e pe locul doi după Whirlpool… pe partea de electrocasnice. Dacă nu ești decis ce plită să achiziționezi alături de acest model atunci îți recomand Electrolux EHH6340FOK, fiind un model pe inducție.
Am pus alături o imagine pentru a vedea mai bine cum arată. Puteți observa că e de culoare inox și nu e vorba despre orice culoare ci despre inox antiamprenta.

Cuptorul
Cuptorul

La început am spus că se adresează în principal celora care gătesc mult, mulțumită capacității de 74 litri. Controlul se realizează destul de ușor prin intermediul unui panou de comandă ușor vizibil de tip mecanic. Diferitele informații pot fi observate pe ecranul de tip LCD, același lucru putând fi spus și despre timer.
Niște facilități mai deosebite ar fi existența grill-ului și a ventilatorului. Grătarul nu o să vă ajute doar la realizarea cărnii la grătar, dar și a legumelor (vinete, ciuperci etc), iar ventilatorul o să contribuie la o uniformizare a aerului card.

Aparatul acesta are multe atuuri printre care se numără capacitatea de 74 litri, consumul mic de electricitate și că poate fi controlat ușor.
Având dimensiune (la interior) de tip XL puteți prepara multă mâncare în el și de aceea bucătarul dvs. va aprecia foarte mult acest model. Clasa de eficiență energetică e A, însă e cu 10% mai eficient decât clasa A. Panoul de comandă e unul relativ simplu dispunând de butoane rotative.

În concluzie, dacă vrei un cuptor incorporabil care să te ajute la o gătire eficientă atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar arată bine (cum se poate vedea din preview-ul de alături), ci ajută la o coacere pe 3 nivele (adică poate fi utilizat pentru a găti 3 tipuri de preparate în același timp).

Te-ar mai putea interesa